Video Elicopterul dispărut de pe radar în Rusia a fost găsit fără supraviețuitori

Data publicării:
Elicopter Mi-8.
Elicopter Mi-8. Foto cu caracter ilustrativ: Shuttertstock

Elicopterul dispărut de pe radar sămbătă în Rusia a fost localizat, însă nu au fost găsiți supraviețuitori. Rămășițele aparatului de zbor au fot descoperite la o zi după ce elicopterul Mi-8 a dispărut cu 22 de pasageri la bord în peninsula Kamchatka din Orientul Îndepărtat al Rusiei, a informat presa de stat rusă, potrivit Kyiv Independent. 

Șaptesprezece cadavre au fost găsite până acum la locul accidentului, potrivit Tass, care a citat Ministerul pentru Situații de Urgență din Rusia. La bord se aflau trei membri ai echipajului și nouăsprezece pasageri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Tass, aeronava aparține companiei aeriene Vityaz-Aero care organizează excursii turistice în peninsulă și a dispărut în timpul unei vizite la vulcanul Vachkazhets.

Industria aviației din Rusia a fost puternic lovită de sancțiunile occidentale introduse ca răspuns la invazia pe scară largă a Ucrainei și au fost raportate multiple incidente care implică funcționarea defectuoasă a echipamentelor avioanelor civile.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri