Video După adidași, biblii și monede, Donald Trump lansează și o colecție de ceasuri în campania electorală. Cât costă ceasul Trump

Data publicării:
ceasuri trump
Ceasurile Trump vin în trei culori diferite și sunt serie limitată. Colaj foto / surse foto: Profimedia Images și X

Pentru a-şi finanţa campania electorală, Donald Trump lansează marfă de lux pentru susținătorii săi cu dare de mână. Republicanul lansează acum o linie de ceasuri, iar unele se vând cu un preț de șase cifre.

Ador aurul, ador diamantele”, spune fostul președinte și actual candidat la Casa Albă, într-un clip în care promovează ceasurile care-i poartă numele.

Candidatul republican și-a anunțat cea mai recentă marcă, Trump Watches, pe rețelele de socializare joi, cu 40 de zile înainte de alegeri și într-o zi în care nu a apărut în campania electorală. El le-a spus susținătorilor săi că ceasurile vor fi cadouri bune de Crăciun și i-a direcționat către un link de unde ar putea fi achiziționate, scrie CNN.

Ceasurile se vând cu amănuntul la 499 de dolari, dar o serie – Tourbillon – are un preț de 100.000 de dolari pe bucată. Ele vin în trei culori diferite și sunt serie limitată, cu un număr de 147 de piese. Cu 200 de grame de aur masiv de 18 carate și decorate cu 122 de diamante, sunt cu adevărat speciale, asigură Trump.

Aceste ceasuri sunt cu adevărat speciale – le veți iubi”, a scris Trump pe Truth Social, același site de socializare unde împărtășește mesaje politice susținătorilor săi.

O declinare a răspunderii de pe site dezvăluie că nici Trump, nici compania sa nu au proiectat, fabricat, distribuit sau vândut ceasurile, ci o companie numită „TheBestWatchesOnEarth LLC” a autorizat numele Trump pentru a vinde linia de ceasuri de mână.

Susţinătorii mai puţin bogaţi pot cumpăra un model mai ieftin, doar placat cu aur, cu 799 de dolari.

De când a intrat în cursă în urmă cu aproape doi ani, Trump a câștigat milioane de dolari vânzând articole noi cu numele și chiar chipul lui. De exemplu, anul trecut a câștigat 7,2 milioane de dolari printr-un acord de licență cu NFT INT, LLC, o companie care vinde tokenuri nefungibile Trump.

El a lansat, de asemenea, o linie de adidași aurii și două cărți printr-o companie de editură co-fondată de fiul său Donald Trump Jr. și a făcut publicitate unei linii de Biblii cu tematică Trump.

În această săptămână, el a lansat, de asemenea, „Monede Trump” – un medalion de argint de 1 oz, 0,999%, cu chipul fostului președinte pe o parte și semnătura sa pe Casa Albă pe spate. La fel ca ceasurile, monedele Trump sunt rezultatul unui alt acord de licență. Fostul președinte a făcut publicitate monedelor într-un mesaj video înregistrat la Mar-a-Lago într-un stil similar cu videoclipurile lansate de campania sa.

Între timp, pe fondul cursei sale excepțional de strânse împotriva vicepreședintelui Kamala Harris, Trump a dezvăluit recent o nouă afacere în criptomonede – un proiect condus de fiii săi și de Steve Witkoff, prietenul său apropiat și dezvoltator imobiliar.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri