Donald Trump o atacă pe Kamala Harris după discursul de la Convenția Democrată: „Vorbește despre mine? E o marxistă radicală”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din noiembrie. Foto- Profimedia Images
Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din noiembrie. Foto- Profimedia Images

În timp ce Kamala Harris nu și-a reținut criticile la adresa rivalului său republican pe scena Convenției Democrate de joi, 22 august, în timpul celui mai important discurs politic al său de până acum, contracandidatul său republican Donald Trump și-a intensificat răspunsurile și atacurile pe rețelele sociale, scrie BFM TV.

„Vorbește despre mine?”. În timp ce rivala sa în cursa pentru Casa Albă vorbea la încheierea convenției democrate, fostul președinte a postat mai mult de patruzeci de mesaje pe rețeaua sa socială, Truth Social.

„O marxistă radicală”

Cu toate acestea, Donald Trump nu a menționat-o aproape niciodată în mod direct pe candidata democrată, mulțumindu-se să se refere la „ea”, cu excepția cazului în care a numit-o „tovarășa Kamala”, în încercarea sa de a o descrie drept o candidată radicală de stânga.

„Tocmai a cerut să li se acorde tuturor imigranților ilegali CETĂȚENIA, SPUNEȚI LA REVEDERE STATELOR UNITE! E O MARXISTĂ RADICALĂ!”, a scris el cu majuscule.

”Nu va exista niciun viitor cu tovarășa Kamala”

„Nu va exista niciun viitor cu tovarășa Kamala Harris, pentru că ea ne va conduce într-un al treilea război mondial nuclear! Ea nu va fi niciodată respectată de tiranii lumii”, a continuat el.

Donald Trump a regretat că rivala sa nu a menționat semnificativ în discursul său „China, fracturarea hidraulică, energia, Rusia și Ucraina…” „Există 60 de milioane de oameni în sărăcie în Statele Unite, sub supravegherea lor, iar ea nici măcar nu menționează acest lucru”, s-a plâns el. Potrivit acestuia, Kamala Harris „urăște Israelul” și, dacă el ar fi rămas președinte, Vladimir Putin nu ar fi invadat niciodată Ucraina.

”Se plânge prea mult”

În seria sa de publicații pe Truth, candidatul republican a considerat în special că Kamala Harris se plânge prea mult, în ciuda faptului că este la conducerea Americii, alături de Joe Biden, de mai mulți ani.

„Ea nu a făcut nimic timp de trei ani și jumătate decât să vorbească și asta face în această seară, se plânge de toate, dar nu face nimic”, a spus el.

„Ar trebui să înceteze discursul chiar acum, să meargă la Washington, să închidă granița, să autorizeze fracturarea în Pennsylvania și în alte locuri și să înceapă să facă lucrurile de care se plânge că nu sunt făcute”, a continuat el.

Donald Trump a fost deosebit de iritat când Kamala Harris a vorbit despre problemele juridice ale miliardarului și despre refuzul său de a accepta rezultatul alegerilor din 2020, ceea ce i-a determinat pe susținătorii săi să invadeze ulterior Capitoliul. „Luați în considerare nu numai haosul și calamitatea când era în funcție, ci și gravitatea a ceea ce s-a întâmplat de când a pierdut ultimele alegeri”, a denunțat ea.

În replică, republicanul a scris: „Haosul și calamitatea permit țării noastre să fie infiltrată de milioane de infractori”.

Când Kamala Harris a continuat spunând că a „trimis o gloată înarmată la Capitoliul SUA, unde au atacat forțele de ordine”, Donald Trump a răspuns simplu: „pașnic și patriotic”.

„Când politicieni din propriul său partid l-au implorat să oprească mulțimea și să trimită ajutoare, el a făcut contrariul. El a ațâțat focul”, a adăugat actualul vicepreședinte. „Vorbește despre mine?”, a scris apoi rivalul său.

Cei doi candidați vor avea o dezbatere pe 10 septembrie. Ultimele sondaje îi dau Kamalei Harris un ușor avans față de Donald Trump în intențiile de vot la nivel național.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Se introduce taxa de autostradă în România, explicația de la Guvern. De ce nu se plătește la fel ca în...
Digi FM
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care...
Pro FM
CRBL încearcă să repare lucrurile cu fiica lui, după divorțul de mama ei: "Timpul le așază pe toate. Ne-am...
Film Now
O prezentatoare TV a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Shannen Doherty: „Am fost...
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa...
Newsweek
Care pensionari iau pensia recalculată și mărită abia în noiembrie? Casa de Pensii confirmă
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele...
UTV
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville