Video Donald Trump a dansat aproape 40 de minute la un miting electoral: „Să nu mai punem întrebări. Să ascultăm doar muzică”

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-optimize

Donald Trump s-a legănat și a dansat pe cântece precum „YMCA” și „Ave Maria” în timpul unui eveniment electoral din Pennsylvania. Festivalul de muzică ad-hoc din suburbia Oaks a avut loc după ce doi oameni din public au leșinat din cauza căldurii, scrie The Guardian.

Indignarea opoziției din cauza demagogiei agitatoare a lui Donald Trump s-a transformat în nedumerire după ce candidatul republican a petrecut aproape 40 de minute legănându-se cu melodiile sale preferate la un miting lângă Philadelphia, ceea ce a determinat-o pe Kamala Harris să-și exprime aparent îngrijorare pentru starea sa mentală.

Sper că este bine”, a postat Harris, vicepreședintele SUA și candidatul democrat, pe rețelele de socializare, alături de clipul cu momentul muzical despre care mulți observatori au fost de acord că este bizar, chiar și după standardele lui Trump.

Festivalul de muzică ad-hoc din suburbia Oaks din Pennsylvania a avut loc după ce doi oameni din public au leșinat, se pare din cauza căldurii.

Când Trump a cerut aer condiționat, moderatorul evenimentului, guvernatorul din Dakota de Sud, Kristi Noem, a încercat să mențină lucrurile strict politice, cu o glumă care făcea aluzie la o inflație ridicată. „Probabil că nu își pot permite, domnule, în această economie”, a spus ea.

Trump a decis atunci să schimbe tactica.

Să nu mai punem întrebări. Să ascultăm doar muzică. Să transformăm totul în muzică. Cine naiba vrea să audă întrebări, nu?” spuse el.

A urmat un playlist de nouă melodii, care includea artiștii săi favoriți standard, cum ar fi „It's A Man's, Man's, Man's World”, Village People cu YMCA, „Nothing Compares 2 U” de Sinead O'Connor și Luciano Pavarotti cu Ave Maria. Donald Trump a stat în mijlocul scenei legănându-se sau sărind ușor pe călcâie, cu guvernatoarea alături care îi imita mișcările.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele din urmă, Trump a concluzionat: „Acei doi oameni care au leșinat sunt patrioți. Îi iubim. Și datorită lor, am ajuns să avem o muzică grozavă, nu?

O listă lungă de artiști – inclusiv Celine Dion, Abba, Neil Young și Bruce Springsteen – au denunțat sau au luat măsuri legale pentru a opri campania lui Trump să pună melodiile lor la mitinguri.

La un miting din Erie, Pennsylvania, luni, Kamala Harris a făcut pasul neobișnuit de a reda filmări de la mitingurile lui Trump în care îi încurajează adversarii drept „inamicul din interior”, spunând că acesta a arătat că este „instabil și dezorientat”.

El consideră pe oricine care nu îl sprijină sau care nu se va apleca în fața voinței sale un dușman al țării noastre”, a spus Harris după ce a redat un clip al comentariului pe un ecran gigant. „Acesta este unul dintre motivele pentru care cred atât de tare că un al doilea mandat al lui Trump ar fi un risc uriaș și periculos pentru America”.

Dar Karoline Leavitt, un purtător de cuvânt din echipa republicanului, a scris simplu pe rețelele sociale: „DJ Trump”.

Alți utilizatori ai rețelelor sociale au fost mai puțin impresionați. „Donald Trump nu este bine”, a scris un utilizator. „Și-a încheiat discursul devreme și apoi a stat stânjenit pe scenă timp de aproape 30 de minute, în timp ce era pusă muzică.” Un altul l-a numit „absolut nebun”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Un rus a fost găsit după 2 luni și jumătate plutind în derivă pe mare. A supraviețuit în tot acest timp...
Digi FM
Monica Bîrlădeanu, prima apariție publică după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Actrița și-a cucerit fanii: „Ești...
Pro FM
Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai...
Film Now
Cum arată „Xena” în 2024, la 56 de ani. Lucy Lawless, de nerecunoscut la două decenii de la încheierea...
Adevarul
Legătura șocantă între COVID și atacurile de cord. Tot mai multe tinere sănătoase fac infarct
Newsweek
Casa de pensii, veste proastă pentru sute de mii de pensionari. Sistemul nu merge, sunt întârzieri
Digi FM
Matilde, fiica lui Jose Mourinho, s-a căsătorit. Tânăra de 28 de ani, răvășitoare la petrecerea la care au...
Digi World
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce...
Digi Animal World
O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după...
Film Now
Kate Winslet dezvăluie cine este actrița ei preferată cu care a lucrat: O persoană incredibil de importantă...
UTV
Salman Khan si Iulia Vantur au fost amenintati cu moartea de unul dintre cei mai periculosi interlopi din...