Clienții unui restaurant din China, cântăriți la intrare

Data publicării:
Mancare vegetariana asiatica
Foto: Profimedia

Un restaurant din China le-a cerut scuze clienților pentru că, înainte de masă, îi punea să se cântărească. Asta, pentru că patronul devenise un pic prea zelos după ce regimul comunist de la Beijing a pornit o campanie de prevenire a irosirii alimentelor, relatează BBC

Patronul le cerea mesenilor să-și introducă greutatea într-o aplicație a restaurantului care mai apoi le sugera ce să mănânce, astfel încât să lase farfuria goală, sintagmă care devenise și sloganul restaurantului.

Condițiile absurde au devenit însă subiect de ironii pe rețelele sociale, unde au fost postate sute de milioane de mesaje, așa că până la urmă, proba cântarului a fost eliminată.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
TVA de 21%, val de scumpiri și taxe mai mari pentru români. Un scenariu care se apropie să devină realitate
Digi FM
Motivul pentru care Ioana Ginghină nu mai vrea să-l vadă pe Alexandru Papadopol: „La mine nu mai există cale...
Pro FM
Madonna, un Paște în stil propriu: în pantaloni scurți și dresuri plasă, de mână cu iubitul tinerel, pe...
Film Now
Dick Van Dyke are 99 de ani, dar tot mai visează la un Oscar, singurul trofeu care îi lipsește: "Încă iubesc...
Adevarul
Substanțele din mâncare care cresc riscul de diabet tip II. Combinațiile nocive de aditivi din mâncărurile...
Newsweek
Câți bani iei în plus la pensie dacă ai muncit 10 ani în grupe de muncă? Cum se face calculul?
Digi FM
"L-am strigat pe nume, dar nu mi-a răspuns. Atunci am ştiut că nu mai era nimic de făcut". Medicul papei...
Digi World
De ce ni se face pielea de găină și ce semnalizează acest reflex
Digi Animal World
Momentul când o familie din India s-a trezit un leu în bucătărie: „Ne așteptăm să vedem un păianjen în colț...
Film Now
O poveste demnă de un scenariu de film. Cum au aflat Liv și Mia Tyler, fiicele solistului de la Aerosmith, că...
UTV
Lidia Buble și Horațiu Nicolau, escapadă de Paște în Caraibe: „În habitatul meu natural”