Cine sunt fiii secreți ai lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva. Au 5 și 9 ani și trăiesc izolați într-o vilă din Valdai

Data actualizării: Data publicării:
reședința lui Putin din Valdai, la nord de Moscova.
Băieții își petrec cea mai mare parte a timpului la reședința lui Putin din Valdai, la nord de Moscova. Foto: Colaj Profimedia

Președintele rus Vladimir Putin are doi fii cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, cu vârste de 5 și 9 ani, arată o anchetă citată de Meduza și Newsweek. Potrivit surselor, Vladimir Jr. și Ivan trăiesc o viață în izolare, nu merg la școală și au profesori și instructori privați.

Potrivit Centrului Dossier, lansat de opozantul rus în exil şi fost oligarh Mihail Hodorkovski, cei doi fii ai lui Putin nu pot fi găsiți în baza de date a statului pentru că au acte sub acoperire făcute de obicei pentru spioni. O sursă care lucra pentru familia dictatorului rus a confirmat însă existența celor doi băieți.

„Când a început războiul, internetul era plin de mesaje de genul: „Putin are trei copii cu Kabaeva”. Nu, nu și nu. Toate mass-media s-au înșelat, cu excepția ziarului elvețian. Ei au doi fii”, a declarat sursa pentru jurnaliștii Dossier.

Rapoarte anterioare ale presei occidentale, citând surse anonime, au susținut că Kabaeva are doi băieți mici și două fete gemene născute în 2015 cu Putin. De asemenea, s-a afirmat că Kabaeva și copiii lor locuiesc în prezent în Elveția, deși Newsweek nu a putut verifica independent afirmația.

Kabaeva, supranumită „Prima amantă a Rusiei”, este fostă gimnastă olimpică și are 41 de ani. Deși au existat zvonuri că are o relație cu Putin, Kremlinul a negat în mod repetat aceste informații. 

Ivan s-a născut în 2015, iar Vladimir s-a născut în 2019, potrivit anchetei.

Cum trăiesc cei doi fii ai lui Putin

Potrivit raportului citat de Meduza, băieții își petrec cea mai mare parte a timpului la reședința lui Putin din Valdai, la nord de Moscova. Ei nu merg la școală, în schimb, au o echipă de bone, guvernante, instructori și ofițeri ai Serviciului Federal de Protecție care îi însoțesc „non-stop”.

Frații locuiesc în casa principală a complexului împreună cu părinții lor, în timp ce bonele și ceilalți membri ai personalului locuiesc în clădiri separate. Ei au, de asemenea, șoferi proprii și se deplasează între clădiri aproape exclusiv cu mașina, în ciuda faptului că totul se află la distanță de mers pe jos.

Ocazional, alți copii vizitează reședința, adesea copiii prietenilor lui Kabaeva, deși toțivizitatorii sunt obligați să stea în carantină timp de două săptămâni. Putin joacă uneori hochei cu Ivan, seara, la patinoarul privat al proprietății.

Jurnaliştii Dossier au găsit ceea ce pare a fi o listă de locuri de muncă pentru un profesor de engleză pentru fiii lui Putin pe site-ul unei agenţii numită English Nanny. Anunțul notează că familia „trăiește în izolare” și „preferă candidații cu pașaport sud-african” și că profesorului i se va interzice părăsirea teritoriului unde locuiește familia.

Oferta salarială este de 7.700 de euro pe lună. Băieții studiază, de asemenea, limba germană, iar raportul îl identifică pe unul dintre profesorii lor vechi de germană ca fiind Sofia Bozic, din Bosnia și Herțegovina. Potrivit sursei Dossier, la începutul anului 2024, personalul a discutat că Ivan va fi trimis la Liceul Sirius din Soci, dar până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit anchetei, Putin și Kabaeva „au adesea opinii opuse” cu privire la ceea ce ar trebui să învețe copiii, dar vor ca aceștia să continue să studieze acasă cu profesori privați. Cuplul vorbește rar direct cu profesorii și instructorii fiilor lor. Cel mai des face acest lucru verișoara lui Kabaeva, Olesya Fedina, pretinzând că este mama băieților.

Ivan, fiul mai mare, este un fan al desenelor animate Disney și îi place să pretindă că este un personaj din desene (Putin a criticat public „desene animate moderne occidentale”, argumentând că desenele sovietice sunt mai edificatoare).

Putin a divorțat de soția sa Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya în 2013, după trei decenii de căsătorie. El a negat că ar fi avut o relație amoroasă cu Kabaeva. Fosta gimnastă a refuzat, de asemenea, să confirme zvonurile potrivit cărora este sau a fost într-o relație cu liderul rus.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu