Video Explozie puternică la o bezinărie din Daghestan. Cel puțin nouă oameni au murit, printre care doi copii

Data actualizării: Data publicării:
explozie benzinarie Dagestan
Foto: Profimedia Images

Explozia unei benzinării din republica rusă Daghestan, în Caucaz, a făcut vineri cel puţin nouă morţi şi 10 răniţi, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, relatează AFP citată de Agerpres.

Ministerul a precizat pe contul său Telegram că printre cei ucişi se numără şi doi copii.

Un bilanţ anterior al ministerului raportase cinci morţi şi trei răniţi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai devreme, aceeaşi sursă indicase că zona tehnică şi snack-barul benzinăriei dinMakhachkala au ars pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Ministerul a afirmat ulterior că incendiul este sub control, dar nu a fost încă stins.

Potrivit acestei surse, benzinăria este situată la sud de Mahacikala, capitala Daghestanului, pe un drum spre oraşul Novîi Huşet.

Aproximativ 120 de membri ai echipelor de salvare sunt la faţa locului, potrivit ministerului.

În august 2023, 37 de persoane au fost ucise şi alte 119 au fost rănite în urma exploziei unei benzinării din suburbiile oraşului Mahacikala.

Accidentele de acest tip sunt frecvente în Rusia, adesea din cauza încălcării standardelor de siguranţă sau a instalaţiilor învechite.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri