Video „Auzi, lasă-i pe militari să-ți spună ei cât e adâncimea și lărgimea”. Putin s-a enervat pe guvernatorul din Kursk în direct la TV

Data actualizării: Data publicării:
Putin și Gherasimov (2)
Putin prezidează o întâlnire de urgență referitoarea la situația din regiunea Kursk, unde armata ucraineană a realizat o incursiune dincolo de granița cu Rusia. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin a avut luni o scurtă ieșire nervoasă în cadrul unei videoconferințe televizate cu oficiali de rang înalt din domeniul securității și cu guvernatori regionali ai Federației Ruse în care s-a discutat despre incursiunea armatei ucrainene în regiunea Kursk. Liderul de la Kremlin nu și-a ascuns iritarea în momentul în care guvernatorul regiunii Kursk, Alexei Smirnov, a declarat că situația „e complicată”.

„Astăzi, 28 de localități se află sub controlul inamicului. Adâncimea penetrării (străpungerii realizate de armata ucraineană) este de 12 kilometri în oblastul Kursk. Frontul are o lărgime de 40 de kilometri...”, a spus Smirnov, înainte de a fi brusc întrerupt de Putin.

„Ascultă”, i-a spus Vladimir Putin lui Smirnov, „lasă-i pe cei de la departamentul militari să-ți spună/raporteze ei cât e adâncimea și lărgimea. Tu limitează-te doar la a vorbi despre situația socio-economică și umanitară”, a precizat Putin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele Putin a acuzat Ucraina, care a lansat săptămâna trecută o incursiune armată de o amploare fără precedent pe teritoriul Rusiei, că doreşte să „semene discordie” în societatea rusă.

„Un alt obiectiv evident al inamicului este să semene discordie şi zâzanie în societatea noastră, să intimideze oamenii, să distrugă unitatea şi coeziunea societăţii ruse”, a declarat Putin, care a afirmat totodată că vrea să „expulzeze” forţele ucrainene din Rusia.

„Sarcina principală a Ministerului Apărării este, fără îndoială, de a expulza inamicul de pe teritoriile noastre”, a mai spus Putin. „Inamicul încearcă să-şi îmbunătăţească poziţia de negociere în viitor”, a denunţat el, acuzând Kievul că „execută dorinţa” Occidentului.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști și corespondenți de război din România. Dumnezeul să-l ierte
Digi FM
Portofoliu ambiguu pentru România în Comisia Europeană. Explicația numirii Roxana Mînzatu
Pro FM
Dezvăluiri despre Dave Grohl, care și-a înșelat soția și a avut un copil: „Obiceiul de a flirta cu alte femei...
Film Now
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât...
Adevarul
Sute de spărgători, dealeri de droguri și criminali, eliberați pe străzile din Marea Britanie. Reacțiile...
Newsweek
Salariu minim european: Care angajați iau bani în plus din noiembrie? Cine ia amendă de 200.000 lei?
Digi FM
Poveste emoționantă la Spitalul Județean Botoșani. Un bărbat salvat la naștere cu sticle de apă caldă a donat...
Digi World
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Problema asociată bătrâneții, cu care s-a confruntat Kelly din Beverly Hills. Neputința de a-și duce viața...
UTV
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma...