Video Atac armat la o nuntă din Franța, unde erau peste 100 de invitați. Un om a murit, iar cel puțin cinci au fost răniți

Data publicării:
politist din franta
Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis și alți câțiva au fost răniți. FOTO: Shutterstock

Atac armat într-un oraș din nord-estul Franței. Un om a murit și cinci au fost răniți, la o nuntă turcească, după ce trei bărbați au tras asupra celor peste o sută de invitați, potrivit BBC.

Potrivit presei franceze, atacatorii aveau fețele acoperite și erau înarmați cu două puști de asalt și o pușcă de vânătoare. Ei au intrat si au deschis focul asupra mai multor persoane aflate afară, dar și în holul de la intrarea clădirii. Au fugit, însă, odată cu sosirea forțelor de ordine. 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis și alți câțiva au fost răniți. 

Citând surse din poliție, ziarul Le Figaro spune că atacatorii au venit la ora locală 01:15 pentru a „regla conturile între bande binecunoscute din Moselle”. 

Aproximativ 100 de persoane sărbătoreau la Eden Palace când atacatorii au sosit la eveniment într-o mașină 4x4, potrivit presei franceze, în regiunea Lorena, în apropiere de granițele Germaniei și Luxemburgului.

„La unu și un sfert dimineața, un grup de oameni a ieșit afară să fumeze în fața sălii, iar apoi trei bărbați puternic înarmați au deschis focul în direcția lor”, a declarat o sursă din poliție, citată de AFP.

Ziarul local Le Republicain Lorrain raportează că poliția investighează dacă vehiculul a venit din Germania sau Luxemburg.

Regiunea de graniță Lorena e cunoscută pentru incidente violente legate de traficul de droguri.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri