Video Carambol cu șapte mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat pe o porțiune de 5 kilometri

Data actualizării: Data publicării:
carambol autostrada soarelui a2 17 august 2020 aglomeratie masini
Foto: DigiVOX

Traficul este îngreunat în jurul orei 13:00 pe Autostrada Soarelui, la Medgidia, pe sensul către mare, după ce șapte mașini au fost implicate într-un accident. Coloana de mașini s-a format pe aproximativ 5 kilometri, potrivit Centrului Infotrafic al IGPR.

Potrivit sursei citate, pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, la kilometrul 184 (loc. Medgidia, jud. Constanța), a avut loc o tamponare în care au fost implicate șapte autoturisme.

Carambolul nu s-a soldat cu victime, însă traficul se desfășoară îngreunat, fiind coloană în mișcare pe aproximativ 5 kilometri.

Se estimează ca circulația să se reia normal în 45 de minute.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, spun polițiștii.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri