Când încep lucrările la metroul din Cluj. Anunțul făcut de Emil Boc

Data publicării:
reprezentare grafica statie de metrou in cluj
Foto: Facebook / Emil Boc

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că în octombrie sau noiembrie vor veni „cârtiţele” care vor săpa tunelurile pentru metroul din Cluj şi vor începe lucrările propriu-zise. „Dincolo de toate discuţiile din spaţiul public, doresc să ştiţi că metroul se face,” a precizat primarul.

Emil Boc a vorbit, duminică, într-o postare pe Facebook, despre transformarea municipiului Cluj-Napoca într-unul mai verde, un pas fiind transformarea unei străzi într-una pietonală şi eliminarea traficului rutier din acea zonă. În acest context, el a fost întrebat, într-un comentariu, despre metrou.

”Dincolo de toate discuţiile din spaţiul public, doresc să ştiţi că Metroul SE FACE!! În octombrie-noiembrie sosesc «cârtiţele» care fac tunelurile pentru metrou şi încep lucrările propriu-zise. Acum se lucrează la devierea utilităţilor, au fost făcute exproprierile şi se pregăteşte prima staţie din Floreşti, de unde vor intra «cârtiţele» în subteran. Discuţia despre finanţare este de natură tehnică, metroul are contract de finanţare din fonduri europene”, a răspuns Emil Boc, citat de News.ro.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri