Video Dentista din Brăila, ucisă în propriul cabinet, era amenințată cu moartea și plănuia să-și cumpere un pistol. Ce au aflat polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
medic dentist ucis in cabinet braila
Femeia a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, chiar în cabinetul ei din Brăila. Sursa foto: obiectivbr.ro

Apar detalii cutremurătoare în cazul doctoriței stomatolog ucise, marți seara, în cabinetul său din Brăila. Femeia, în vârstă de 41 de ani, locuia într-un cartier rău famat și trăia, de mai multe luni, în teroare, din cauza unor localnici cu care ar fi avut un conflict. Pentru că ar fi fost constant amenințată cu moartea, doctorița și-a luat recent permisul de portarmă și urma să își cumpere un pistol. Nu a mai apucat. Marți seara, trupul ei a fost descoperit într-o baltă de sânge. Pentru moment, nimeni nu a fost reținut în acest caz.

 

Alerta s-a dat marți seara, în jurul orei 21:25. Cea care a descoperit crima a fost femeia de serviciu, care urma să facă curățenie în cabinetul situat la parterul unui bloc din Brăila. Victima, spun polițiștii, a fost găsită într-o baltă de sânge și prezenta mai multe lovituri de cuțit pe corp. Imediat, femeia de serviciu l-a sunat pe soțul victimei, care a alertat 112.

Doctorița, în vârstă de 41 de ani, era din Republica Moldova și locuia cu soțul său într-un cartier rău famat din Brăila. De mai multe luni, însă, trăia un coșmar, în urma unui conflict avut cu câțiva indivizi din cartier, spun surse din anchetă. Aceștia ar fi amenințat-o constant, ori de câte ori o vedeau și, în trecut, ar fi intrat peste ea și soțul ei în casă.

De teama lor, femeia a urmat un curs de portarmă. A obținut recent permisul și urma să își cumpere un pistol, spun surse din anchetă. Aseară, printre cei duși la audieri, s-a numărat și soțul ei, însă împotriva lui nu a fost formulată nicio acuzație. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor și încearcă să afle cine sunt făptașii.

"În astfel de situații, se iau în calcul toate ipotezele posibile. Nu putem exclude nici varianta unei crimei pasionale, întrucât gelozia este la baza multor astfel de fapte de mare violență. De cele mai multe ori, cel care comite fapta are părerea lui vizavi de victimă, se simte înșelat, păcălit. Sunt multe în mintea unui on gelos. Nu întâmplător se comit astfel de fapte în perioade în care psihicul omului e afectat de condițiile meteo. Am avut situații, când sunt furtuni sau schimbări brute de presiune atmosferică, cei care au o anumită labilitate psihică, cedează. Fie avem de-a face cu sinucide, fie cu crime", a explicat, în direct la Digi24, Dan Antonescu, criminolog. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă: "Ai greșit scena, băiatul meu"
Digi FM
Apariție cu stil. George Clooney şi Brad Pitt, la Veneția, unde își prezintă cel mai nou film, „Wolfs”
Pro FM
Andreea Antonescu, într-un costum de baie roșu ca focul. Reacțiile au curs lanț: „Superbă!”, „Arăți atât de...
Film Now
Soțul actriței Saoirse Ronan, în rolul următorului James Bond? Cum a reacționat vedeta din „Little Women” la...
Adevarul
Turiștii se plâng: „Turcia va fi goală în câțiva ani”. Ce îi nemulțumește: „M-am simțit furat la fiecare pas”
Newsweek
Rusia își schimbă doctrina nucleară. Este prima oară când este invadată de alt stat - Ucraina
Digi FM
Biserica din Suedia vrea să interzică „tradiţia hollywoodiană” prin care tatăl conduce mireasa la altar
Digi World
Cum a reușit o bunică de 89 de ani să supraviețuiască cinci zile în pădure, în Alpi, după ce a căzut într-o...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
O relație tot mai solidă. Brad Pitt, însoțit de iubita sa în Veneția, la câteva zile după ce Angelina și-a...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale