Video&Foto „Îngerii” Victoria's Secret, din nou pe scenă după 6 ani. Imagini cu Adriana Lima, Kate Moss și invitata-specială Cher

Data actualizării: Data publicării:
main victoria's secret 2024
Foto: Profimedia Images

„Îngerii” de la Victoria's Secret s-au reîntors pe podium pentru prezentarea de modă a companiei de lenjerie intimă, după o pauză de șase ani a evenimentului odată celebru, care a fost întrerupt timp de câțiva ani, scrie NBC News. Celebrele Gigi Hadid, Tyra Banks, Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio dar și românca Andreea Diaconu au prezentat cea mai recentă colecție a mărcii de lenjerie intimă, în spectacol fiind incluse și modele transgender. 

Foto: Profimedia Images
Foto: Profimedia Images

Starul K-pop Lisa și cântăreața sud-africană Tyla au cântat, de asemenea, la spectacol, care a marcat revenirea supermodelelor Tyra Banks, Bella și Gigi Hadid, precum și Adriana Lima.

Spectacolul, care a fost transmis live pe rețelele sociale, Amazon Prime Video și YouTube, a prezentat câteva chipuri familiare, inclusiv Tyra Banks, Kate Moss, surorile Hadid și Adriana Lima. Purtând diverse variații ale aripilor semnătură ale brandului, modelele au defilat pe scenă pe fundalul concertelor live susținute de Cher, Tyla și Lisa.

Evenimentul de aproximativ o oră a urmat un format similar cu cel din anii trecuți. Însă, pentru prima dată, a existat o linie de performeri exclusiv feminină. Cele 50 de modele, care proveneau din 25 de țări, au variat, de asemenea, în ceea ce privește vârsta, dimensiunile corporale și originea.

După ce a anulat spectacolul în 2019, pe fondul scăderii audienței și a numeroaselor controverse, Victoria’s Secret a declarat că prin spectacolul de anul acesta își propune să „reflecte cine suntem astăzi” ca brand. Victoria's Secret spune că dorește să reprezinte „toate femeile”, într-o declarație recentă care expune valorile companiei.

Show-ul din acest an „cuprinde întregul spectru, iar toată lumea este binevenită”, a declarat producătorul executiv Janie Schaffer într-o transmisiune live de pe covorul roz, înainte de începerea evenimentului. „Am ales pe toată lumea pentru încrederea și curajul lor, și cred că asta va străluci”.

Vedetele au venit în număr mare pentru a vedea spectacolul.

Evenimentul de marţi seară a marcat și prima defilare pe podiumul Victoria's Secret a modelului brazilian Valentina Sampaio, care a fost primul model transsexual care a reprezentat brandul în 2019. Pe lângă Sampoio, modelul transsexual Alex Consani a defilat pe podium, marca de lenjerie extinzându-și eforturile de a fi mai incluzivă.

Cher, principala interpretă a serii

Starul K-pop Lisa, cântăreața sud-africană Tyla și legenda pop Cher au electrizat podiumul pe tot parcursul serii, cântând unele dintre cele mai populare hituri ale lor.

Lisa a fost prima care a performat, deschizând show-ul împreună cu un grup de dansatori de rezervă, cântând o versiune plină de energie a hitului ei „Rockstar”. Ea a revenit mai târziu pe scenă, purtând aripi aurii intricate, pentru a cânta „Moonlit Floor”.

Tyla, purtând aripi albe pufoase, a urcat, de asemenea, pe scenă pentru a cânta „PUSH 2 START” și „Water”, în timp ce modelele defilau lângă ea.

Unii fani, dezamăgiți de noul show

A existat o reacție de respingere pe rețeaua X, fostul Twitter, și critici la faptul că Victoria's Secret s-a raliat trendului „woke”, fanii reproșând și lipsa de strălucire a spectacolului.

Brandul de lenjerie intimă este renumit pentru podiumurile sale pe care au defilat senzual personaje precum Cara Delevingne și Miranda Kerr în calitate de „îngeri”. Modelele au fost văzute în trecut defilând pe podium în aripi albe cu pene de trei metri, tanga, însă noul show a fost considerat de mulți ca o dezamăgire.

„Victoria's Secret s-a întors cu cel mai plictisitor show din toate timpurile”, a scris o persoană pe reţelele sociale în timp ce altcineva a scris: ”Show-ul Victoria's Secret arată atât de modern și plictisitor acum, sunt dezamăgit”.

O altă persoană a spus: „Victoria Secret încă nu a ascultat cererile noastre publice. Acesta nu este show-ul pe care ni l-am dorit. Părul tuturor este plat, nu există modele extrem de înalte, întreaga producție este diferită”.

Sunetele false din fundal cu aplauze şi strigăte nu au scăpat criticilor: „Noua prezentare de modă Victoria's Secret se simte atât de fără suflet... și de ce se aud atâtea sunete false cu aplauze?”, a precizat o altă persoană pe social media.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial, pentru că...
Digi FM
Monica Anghel, despre transformarea prin care a trecut după ce a slăbit 40 de kilograme: „Am avut încredere...
Pro FM
Theo Rose, primele imagini în rochie de mireasă. Ea și Anghel Damian s-au căsătorit în secret: „Simplu și cu...
Film Now
Iubita lui Leonardo DiCaprio nu pleacă niciodată din casă fără un lucru care să-i amintească de actor...
Adevarul
Care este cel mai sănătos aliment din lume, conform științei. Este gratuit, dar românii nu-l cunosc
Newsweek
Sute de mii de pensionari iau bani în plus la pensie. Casa de pensii trimite decizii zilele acestea
Digi FM
Ce i s-a întâmplat unui român după ce a aruncat la gunoi peste 120.000 de euro și mai multe bijuterii, în...
Digi World
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce...
Digi Animal World
Momentul incredibil când un câine scapă din ghearele unui vultur pleșuv. Imaginile au devenit virale
Film Now
Al Pacino și-a pierdut de două ori averea, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare: „Nu am înțeles...
UTV
Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat...