Video Un băiat de 15 ani a tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers în Capitală. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Data publicării:
mașina în trafic bucurești
Foto: Captură video Digi24

Un băiat de 15 ani a tras mai multe focuri de armă în timp ce se afla într-o mașină condusă de mama lui pe un drum din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile surprinse de o cameră de bord au ajuns și la poliție, iar mai multe persoane vor fi duse la audieri.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum în mașina din fața șoferului de unde au fost filmate aceste imagini un băiat iese cu mâna pe geam și trage mai multe focuri de armă. De asemenea, în înregistrare se și aude cum sunt trase acele focuri de armă.

Au intrat pe fir și polițiștii după ce au primit aceste videoclipuri și au făcut verificări. Într-un final au reușit să-l identifice pe acest băiat de 15 ani și așa au aflat că mama lui era cea care conducea mașina. Mai multe persoane vor fi duse la audieri pentru a se stabili cum a fost posibil ca acest tânăr să tragă cu arma. Tot în urma verificărilor s-a constatat că ar fi vorba despre un pistol neletal,  cu bile.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri