Video Spitalul Fundeni și alte 350 de blocuri din București rămân fără apă caldă. Care sunt sectoarele afectate

Data actualizării: Data publicării:
fundeni
Spitalele de pe platfoma Fundeni rămân fără apă caldă. La fel este situația și pentru 350 de blocuri din Capitală, după ce Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că se vor efectua lucrări pe conductele rețelei termice din sectoarele 2, 3, 5 și 6 din Capitală. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Spitalele de pe platfoma Fundeni rămân fără apă caldă. La fel este situația și pentru 350 de blocuri din Capitală, după ce Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice, în anumite zone din sectoarele 2, 3, 5 și 6 din Capitală.

Începând cu data de 23 septembrie, trei spitale din Capitală sunt afectate în urma reparațiilor conductelor: Fundeni, CC Iliescu și Institutul Oncologic, însă în mai multe secții ar exista boilere pentru încâlzirea apei, astfel încât evenimentul să nu afecteze atât de tare pacienții sau angajații unităților medicale. Totodată, peste 85 de blocuri de pe Șoseaua Fundeni sunt afectate, iar agentul termic va reveni la data de 26 septembrie.

În zona Bulevardului Theodor Pallady din Sectorul 3 se vor executa lucrări de reparație a conductelor până în data de 25 septembrie. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1973, această porțiune de rețea având peste 50 de ani de funcționare, iar alte 50 de blocuri de pe Bulevardul Unirii rămân fără apă caldă până în data de 27 septembrie.

Peste 130 de blocuri aflate la intersecția Căii Rahova cu strada Buzoieni din Sectorul 5 sunt afectate, urmând ca apa caldă să revină în data de 28 septembrie.

Afectate vor fi și imobile poziționate la intersecția Bulevardului Timişoara cu strada Moinești din, strada Timonierului, strada Brașov și strada Apusului din Sectorul 6, urmând ca locuitorii să beneficieze de apă caldă la data de 26 septembrie, ora 23.00.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, au anunțat reprezentanții Companiei Municipale Termoenergetica București.

În paralel cu aceste lucrări se intervine și pentru rezolvarea mai multor avarii din Capitală, întrucât peste 600 de blocuri din București nu au apă caldă din diverse motive, în contextul în care anul acesta s-au înlocuit peste 45 de km din rețeaua principală din cei 70 de km promiși, iar anul trecut au fost înlocuiți până la 50 de km de rețea.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Povestea pisicii care și-a înscenat propria moarte și s-a întors acasă după 6 ani
Digi FM
Val de reacții după ce Adriana Iliescu și fiica ei au fost fotografiate pe stradă: „Eliza i-a prelungit...
Pro FM
Apariția serii. Noncoformista Madonna, într-un body, acoperită cu un voal negru din dantelă, cu o coroană pe...
Film Now
Scott Cohen, actorul din „Gilmore Girls”, despre accidentul în care a fost implicat cu soția lui: „Am crezut...
Adevarul
Turistă din Cehia, despre România: ”Din cauza creșterii standardului de viață, dispare o parte din...
Newsweek
Ajutor la pensie: Când se alimentează cardul de energie pentru iarnă? Ce spune Ministerul de Finanțe
Digi FM
Imagini de la nunta canotorilor Maria și Florin Lehaci. Campioana olimpică a arătat ca o prințesă, într-o...
Digi World
"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
Eric Roberts, critic la adresa Juliei Roberts și a interpretării care i-a adus prima șansă la Oscar: "Nu...
UTV
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de...