Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, a fost reluată circulaţia pe DN 67C Novaci - Rânca, în judeţul Gorj, dar este permis numai accesul autovehiculelor care sunt dotate cu lanţuri. Traficul a fost oprit pe DN 67C timp de aproximativ patru ore.
În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B, între localităţile Lăpuşnicel şi Pârvova, unde circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, după ce pârâul Pârvova a ieşit din matcă şi a acoperit drumul pe o lungime de aproximativ 100 de metri, circulaţia a revenit la normal.
În judeţul Maramureş, traficul rutier a revenit la normal, iar de la ora 17.30 a fost ridicată restricţia de pe DN 18 Baia Sprie - Mara, între kilometrii 12 şi 38, pentru autovehiculele de peste 3,5 tone. Circulaţia pe DN 18 s-a desfăşurat timp de mai multe ore pe o bandă, alternativ, din cauza căderilor abundente de zăpadă, care au fost urmate de o avalanşă, la kilometrul 21.
În judeţul Hunedoara, pe autostrada A1 Deva-Simeria, între kilometrii 393 şi 396, ceaţa reduce vizibilitatea sub 150 de metri. De asemenea, pe DN 7A Petroşani - Obârşia Lotrului, între kilometrii 86 şi 105, circulaţia este închisă până duminică, la ora 12.00, din cauza viscolului şi a unor copaci căzuţi pe drum, în zona localităţii Petrila.
În judeţul Cluj, pe autostrada A3 Transilvania, între kilometrii 17 şi 22, traficul se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii, care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.
În judeţul Arad, traficul rutier a fost reluat pe DN 7 Arad - Nădlac, după ce a fost oprit o oră, pentru a putea fi ridicat un autotren care s-a răsturnat pe marginea drumului, sâmbătă dimineaţă, la intrarea în localitatea Pecica.
În judeţul Timiş, pe DN6 Timişoara-Lugoj, în localitatea Chizătău, la kilometrul 514, traficul este oprit în ambele sensuri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
Meteorologii au emis sâmbătă o avertizare cod galben pentru judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj şi Bihor.
Potrivit avertizării, începând din 11 ianuarie, ora 16.00, până în 12 ianuarie, ora 12.00, în toate zonele de munte va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze care, pe crestele înalte, mai ales ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vor depăşi 80-90 de kilometri pe oră la rafală, viscolind şi troienind zăpada.
În restul teritoriului, vântul va sufla cu viteze de 45-55 de kilometri pe oră, iar în Oltenia se vor atinge 60-70 de kilometri pe oră la rafală. În judeţele avertizare vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsoare în regiunile intracarpatice şi în nordul Moldovei şi mai ales ploi în sud şi sud-est, în unele zone fiind posibilă producerea de polei.