Spital județean în criză de mâncare pentru pacienți. Manager: Sunt alimente pentru săptămâna viitoare
Data actualizării: Data publicării:
Sistemul de sănătate pare din ce în ce mai bolnav. Pacienții de la Spitalul Județean de Urgență din Deva sunt nevoiți să țină regim și din cauza crizei de alimente.
Un şef de secţie a reclamat faptul că unitatea medicală se confruntă cu o criză alimentară acută.
În replică, managerul interimar al spitalului spune că a existat acest risc, dar problema aprovizionării cu mâncare s-a rezolvat: există alimente cel puțin pentru săptămâna viitoare.
Daniela Lidia Roşca, manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva: „A fost o perioadă, să zicem de câteva zile, în care nu s-au dat drumul comenzilor, dar în momentul în care doamna doctor a făcut deja sesizare erau deja date în lucru acele comenzi. Sunt alimente. Carne, ouă, mezeleuri, lapte. Am fost și am verificat. Sunt în prezent suficiente alimente ca să se asigure mâncarea pentru săptămâna viitoare.”