Rocanotherworld: un suflu și-o poveste - a zecea ediție în iunie 2025 -

Data publicării:
Rocanotherworld 2024-banner advertorial Digi-02 Articol susținut de Rocanotherworld

La mai puțin de o lună de la încheierea Rocanotherworld 2024, organizatorii au pus în vânzare online abonamentele la prețuri promoționale pentru cea de-a zecea ediție care va avea loc la Iași între 19 și 22 iunie 2025.

Borna care marchează zece ani de existență a Rocanotherworld aduce o imensă emoție atât în rândul echipei sale, cât și în comunitățile căruia îi este dedicat și alături de care s-a dezvoltat organic și firesc, într-un ritm propriu și ghidat de aspirațiile comune. În cele nouă ediții desfășurate până în prezent (2016 - 2024), Rocanotherworld însumează în cifre: 39 de zile de festival, peste 162.500 de participanți, 703+ artiști invitați, peste 1.200 de voluntari angrenați și 10 cauze susținute. Un munte de pasiune și oceane de dorințe.

Călătoria colectivă a festivalului pe parcursul ultimului deceniu a angrenat comunitățile locale, a dezvoltat industria evenimentelor în regiunea de Nord-Est a României, a susținut tineri artiști aflați la început de drum, a adus artiști consacrați mai aproape de un public avid, a susținut numeroase cauze și comunități vulnerabile, inspirând cu fiecare activitate și demers cele trei valori care îl ghidează: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

O dimensiune importantă a festivalului reprezintă direcția sa sustenabilă, asumată începând cu anul 2021 ca fiind un festival prietenos cu mediul - întreaga sa organizare este realizată pe principii de prevenire, reutilizare, redesign și reciclare.

Pornit din pasiunea și din dorința de a crea o experiență vibrantă, un spațiu sigur de expresie și lipsit de prejudecăți, un mediu în care să se ivească scântei creative și să faciliteze colaborări între oameni, festivalul este „one-of-a-kind” în peisajul nostru cultural. E locul în care, preț de câteva zile pe an, oameni din întreaga lume vin să rezoneze împreună.

Cea de-a zecea ediție Rocanotherworld se va desfășura la Iași, între 19 și 22 iunie 2025, iar în cadrul acestei celebrări sunt așteptați toți cei care își doresc ca preț de patru zile, să (re)descopere fascinația felului propriu de a fi și de a simți, să retrăiască sentimentul de apartenență într-un cadru liber, să își găsească oamenii alături de care vibrează și să se bucure de un festival altfel.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, organizat la Iași de Asociația Industrii Creative și Showberry, ce a luat naștere în 2016, în memoriam Ioan Dan Niculescu. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi - curios, diferit și pentru ceilalți.

Organizatori: Asociația Industrii Creative, Showberry
Supporting partner: Digi România

***
Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași, având drept scop revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.

Showberry este un startup câștigător al programului Investește în oameni! Din 2015 dezvoltă proiecte culturale și creative, fiind unul dintre principalii promotori de concerte publice și evenimente tematice din regiunea de nord-est a României. Din 2016 este co-organizator al festivalului Rocanotherworld iar din 2020 a Classix Festival, alături de Asociația Industrii Creative.

Mai multe informații:
Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/
Instagram: @rocanotherworld
Website: www.rocanotherworld.com și https://asociatiaindustriicreative.com/rocanotherworld/

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul despre Donald Trump, cu actorul român Sebastian Stan, vine ca un trăsnet în prag de...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan