Stenograme. Liderii PNL, supărați că aleșii partidului nu preiau postările lui Ciucă. „Așa vreți voi să fiți mai departe parlamentari?”

Data publicării:
ședință la PNL nicolae ciucă are o mână pe cap
Președinții de filiale PNL care n-au performatla alegeri, nu vor mai conduce campaniile electorale. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Unii liberali au fost acuzați că nu preiau postările lui Nicolae Ciucă, în ședința PNL de luni. Totodată liberalii îi trag acum pe linie moartă pe șefii de filiale care n-au performat la ultimele rânduri de alegeri. Pe listă se regăsește și PNL București, condusă de fostul candidat la primăria Capitalei, Sebastian Burduja.

La ședința liberalilor de luni s-au pus pe masă câteva nemulțumiri ale conducerii PNL. Una dintre nemulțumiri este că parlamentarii liberali nu au reacționat rapid când PSD l-a atacat pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, și nu au preluat pe rețelele sociale postările venite dinspre liderii partidului. 

Rareș Bogdan a prezentat și o monitorizare a parlamentarilor PNL care nu au preluat pe paginile lor mesajele lui Nicolae Ciucă.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: Am făcut o listă din 130 de persoane importante, doar vreo 20 și ceva au postat. Așa vreți voi să fiți mai departe parlamentari? Dacă nu vreți să mai candidați e ok. Poate vă apucați de crescut copii, nepoți. Dacă mai vreți în PNL, trebuie să preluați postările președintelui. - (stenograme din ședința PNL, surse Digi24)

Potrivit surselor Digi24, sunt lideri din PNL nemulțumiți de modul în care încearcă cei de la centru să impună mesajele. Conform acelorași surse, niciunul dintre liderii criticați nu au avut ceva de spus.

Referitor la următoarele campanii electorale, pentru alegerile prezidențiale și pentru alegerile parlamentare, au fost făcute niște schimbări destul de importante.

Lucian Bode, secretar general al PNL: Vă rog să demarați de urgență calendarul pentru parlamentare. Filialele care au obținut un scor sub cel al partidului să demareze procedura după ce vorbesc cu Ciucă. - (stenograme din ședința PNL, surse Digi24)

Acele filiale care au avut un scor mic la alegerile locale ar trebui ca în perioada următoare să aibă consultări cu președintele Ciucă și să discute cu acesta inclusiv listele pentru parlamentare.

Președinții de filiale care n-au performat, nu vor mai conduce campaniile electorale. Acesta este și cazul președintelui filialei București, Sebastian Burduja, care a pierdut la alegerile locale din Capitală și nu va mai coordona campania pentru alegerile parlamentare, chiar dacă nu a fost criticat sau mustrat public de liderii PNL.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu