Se adâncește scandalul din Coaliție. Grindeanu, atac la Ciucă : Un poznaș în slujba țării

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - SEMNARE CONTRACT AUTOSTRADA - MINISTERUL TRANSPORTUR
Sorin Grindeanu intervine în scandalul din Coaliție Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu intervine în scandalul din Coaliție privind data alegerilor prezidențiale.  Social democratul îl atacă pe Nicolae Ciucă și susține că acesta a uitat o decizie a Biroului Politic Național al PNL în care s-a hotărât data alegerilor din acest an.

Mai mult decât atât, Sorin Grindeanu ironizează și cartea scrisă de liderul PNL, dar și noile fotografii tip selfie urcate de acesta pe rețelele de socializare.

„Un poznaș în slujba țării....Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile și termenele legale în ceea ce privește data alegerilor prezidențiale. Mă întreb ce era legal pe 3 martie și a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul căldurii de afară și al selfieurilor cu televizorul”, susține Sorin Grindeanu pe Facebook.

Un scandal a izbucnit astăzi în Coaliție după ce Marcel Ciolacu a declarat că PNL își dorește să schimbe regulile jocului și a amenințat cu amânarea ședinței Coaliției dacă decizia liberalilor rămâne aceeași.

Liderul PSD l-a atacat dur pe colegul său de guvernare, spunând că „onoarea nu este numai pe panouri, este și în discuțiile din cadrul Coaliției”. Mai mult decât atât, liderul PSD a anunțat și noua abordare a social democraților, negocieri cu toate partidele parlamentare privind alegerile prezidențiale.

„Abordarea mea ca președinte PSD este clară: nu s-au ținut de cuvânt. Onoarea nu este doar pe panouri, trebuie să fie și în discuțiile din coaliție. Nu mai avem Miliție, avem Poliție - România s-a schimbat fundamental și noi, politicienii, trebuie să ne adaptăm. Ca prim-ministru voi discuta cu toate partidele, dacă nu se ajunge la un consens, calendarul rămâne și asta vom face”, a declarat Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă a venit cu o replică la atacul președintelui PSD și susține că „atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în prevederile legale ți în termenele legale”.

„Sincer chiar nu înţeleg de ce această reacţie. Afară este foarte cald. Asta da, pot să înţeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară. Da şi folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naţionale de fotbal. Atunci când vine vorba de alegerile prezidenţiale trebuie să rămânem în prevederile legale şi în termenele legale. Ca atare, haideţi să stăm jos şi să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în aşa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook.

Editor : Andreea Rubica

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce a murit Ileana Stana Ionescu. Regretata actriță avea 88 de ani
Digi FM
“Prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea”. Iubirea de poveste, de 67 de ani, a Ilenei Stana...
Pro FM
Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care...
Film Now
De 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un...
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea...
Newsweek
Câți pensionari iau sub 1.500 lei pensie și câți au peste 5.000 lei? Ce se întâmplă la recalculare?
Digi FM
Ileana Stana Ionescu, în 3 scenete de neuitat, alături de Radu Beligan, Nicu Constantin și Ștefan...
Digi World
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor...
Digi Animal World
Momentul în care un câine Husky e surprins în timp ce cânta. Imaginile sunt virale: „E chiar mai bun decât...
Film Now
În anii '90, făcea furori în „Renegatul”. Cum arată astăzi și în ce producții mai joacă Lorenzo Lamas, tatăl...
UTV
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost...