Exclusiv Rareș Bogdan, despre propunerea lui Lasconi cu Bolojan premier: Un truc politic, nu e din mintea dânsei

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan sustine un discurs
Rareș Bogdan. Foto: Inquam Photos / George Călin

Rareș Bogdan a comentat joi seara, în exclusivitate la Digi24, afirmația Elenei Lasconi care se referea la nominalizarea liberalului Ilie Bolojan pentru funcția de premier, în cazul în care liderul USR va ajunge președinte al României. „Nu cred că e din mintea dânsei. E un truc politic”, a spus prim-vicepreșdintele PNL. „Îi felicit pe consultanții care i-au dat acest sfat, știu, și o să dau și un mesaj celui care i-a dat sfatul”, a adăugat europarlamentarul liberal.

Cosmin Prelipceanu: Elena Lasconi spune că îl va nominaliza premier pe președintele CJ Bihor, domnul Ilie Bolojan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreșdinte PNL, europarlamentar: E interesantă această mutare. Nu cred că e din mintea dânsei, dar e una interesantă. E un truc politic.

Domnul Bolojan, la fel cum sunt domnul Boc, domnul Flutur, domnul Dumitrel, domnul Chițac și mulți alți domni de la PNL sunt oameni foarte valoroși, oameni care au demonstrat în fața propriului electorat, în comunitățile care i-au ales, și au ridicat comunitățile într-un mod incredibil, în foarte multe locuri, acolo unde liberalii au condus comunități locale sau județene.

Doamna Lasconi ce face? Încearcă să facă o mutare, dânsa neavând o astfel de ancoră – noi avem nenumărate opțiuni -, și atunci încearcă să mute ca la șah.

Îi felicit pe consultanții care i-au dat acest sfat, știu, și o să dau și un mesaj celui care i-a dat sfatul.

Ca să joci șah îți trebuie experință, trebuie să fii un tactician, un strateg. Doamnei Lasconi cred că îi va sta foarte bine în dreapta domnului Ciucă în momentul în care va opri încercarea PSD de a pune mâna pe România total, peste câteva luni de zile.

Sunt convins că după turul I, toate forțele de dreapta se vor alia în jurul PNL.

Partidul Național Liberal este singura forță politică care poate opri acapararea României complet de către PSD.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri