Nicuşor Dan, despre discuţia cu Ciolacu: Am acceptat o întâlnire. Nu şterge faptul că atunci când am avut nevoie de bani, am tot cerut

Data actualizării: Data publicării:
ID261834_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că premierul Marcel Ciolacu l-a sunat și i-a transmis că ar dori să aibă o întâlnire, iar el a acceptat. Edilul a menţionat că este un om politicos şi că este obligat să discute cu prim-ministrul, în calitate de primar.

„Am vorbit un minut şi jumătate. La telefon. A spus că ar dori să avem o întâlnire. I-am spus că da, eu sunt un om politicos. Asta nu şterge din memoria noastră faptul că atunci când am avut nevoie de bani, am tot cerut, am tot cerut... ”, a declarat Nicuşor Dan la B1 TV, citat de News.ro.

El a fost întrebat dacă este începutul unei frumoase prietenii.

„Eu sunt un om politicos, sunt primarul Bucureştiului, sunt obligat să discut cu premierul, cu toată lumea. Sunt de bună credinţă”, a explicat primarul Capitalei.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a referit, miercuri, în şedinţa de Guvern, la ceea ce a numit ”situaţia gravă” a reţelei de termoficare din Bucureşti, în acest context anunţând că a vorbit cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, să discute şi cu ministrul Energiei pentru a găsi împreună soluţii. ”Nu contează culoarea politică, iar pasarea răspunderii de la unul la altul nu cred că este o soluţie”, a subliniat el.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri