Nicolae Ciucă și-a lansat cartea într-o emisiune culinară, pe muzică lăutărească

Data actualizării: Data publicării:
Banner cu cartea lui Nicolae Ciucă "Un ostaș în slujba țării" pe un câmp în apropierea Autostrăzii A2 // Sursă foto: Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă și-a lansat cartea într-oo emisiune culinară Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă și-a lansat cartea între două rețete tradiționale și acompaniat de muzică lăutăreacă. Șeful PNL nu a ales un cadru obișnuit pentru o lansare de carte, ci o emisiune culinară prezentată de scriitorul Mircea Dinescu.

ACTUALIZARE 16:15: Într-o postare pe Facebook, Nicolae Ciucă anunță lansarea cărții, care este disponibilă pe o pagină de internet cu numele acestuia. Șeful PNL invită românii să-i citească cartea și o dedică „familiei mele și camarazilor mei”.

“Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. […] În ce privește propria mea poveste, cea de până acum, firul ei m-a purtat de la vatra satului Plenița și primăverile înflorite din Pădurea Bujorului până la savana africană, munții Afganistanului, dunele de nisip ale Irakului sau Piața Victoriei din București. Pare o poveste neobișnuită, dar veți vedea că nu este.” Vă invit să citiți cartea “În slujba Țării”, disponibilă acum pe www.nicolaeciuca.ro Dedic această carte familiei mele și camarazilor mei, cărora le datorez tot ceea ce sunt”, a transmis Nicolae Ciucă, pe Facebook.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: 

După mai multe controverse privind cartea pe care Nicolae Ciucă a anunțat că o va publica, șeful PNL și-a lansat, în sfârșit, cartea intitulată „În slujba țării” . Marea lansare a avut loc în cadrul unei emisiuni TV difuzate de Prima TV, o emisiune cu specific culinar prezentată de Mircea Dinescu.

Liderul PNL a punctat în cadrul emisiunii că a scris cartea cu drag, având în vedere că în pagini se regăsește toată viața sa: „Am scris-o cu drag. Este viața mea acolo”.

„Este prima dată în istoria omenirii când un soldat fruntaş prezintă cartea unui general (...) Primul capitol - Viaţa mea aşa cum a fost. Popasuri biografice este nemaipomenită, este un fel de compasiune, iubirea şi admiraţia pentru femeile din Oltenia. Acest capitol nu poate fi scris de cineva din afară”, a punctat Mircea Dinescu la începutul emisiunii.

Cartea în care este povestită viața personală, dar și cea profesională a generalului Nicolae Ciucă a fi fost lansată cu fix o săptămână înainte ca liderul PNL să fie desemnat de partid drept candidatul la alegerile prezidențiale din luna decembrie.

„Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini. Vă așteaptă o discuție caldă și deschisă - în special despre prima jumătate a cărții, în ale cărei pagini vorbesc despre experiența mea de viață. Atât personale, cât și profesionale, acele momente și trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile și m-au învățat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi țara cu devotament, onoare și credință”, susține liderul PNL pe Facebook.

„Răbdarea te duce la poarta Raiului. Smerenia te bagă în el”, spune Nicolae Ciucă în teaserul prezentat de Prima TV, publicat de șeful PNL pe pagina sa de Facebook.

Lansarea cărții a venit cu întârziere și multe ironii

Lansarea cărții lui Nicolae Ciucă a venit cu o întârziere de patru luni. Inițial, șeful PNL a anunțat că își va lansa cartea în luna iunie. Ulterior, în luna iulie, a revenit și a precizat că publicarea va fi în luna august. În cele din urmă, lansarea cărții va avea loc în septembrie. Astfel, lansarea cărții vine cu fix o săptămâna înainte ca liderul PNL să fie oficial candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

Cartea lui Nicolae Ciucă a adus și o serie de ironii în Coaliție. Marcel Ciolacu a declarat într-o conferință de presă că biografia liderului PNL va fi o carte citită de români: „O să fie un best-seller, sunt ferm convins, mai ales că ţinem cont de ce promovare a avut”.

Liderul PNL a reacționat rapid la declarația colegului de Coaliție și a punctat că Marcel Ciolacu va „avea un exemplar cu dedicație”.

 

Editor : Andreea Rubica

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu