Video „Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

Data publicării:
Adrian Vigheciu, candidatul PSD la primăria sectorului 5
Adrian Vigheciu, candidatul PSD la primăria sectorului 5. Foto: Captură Digi24

PSD nu știe cum îi cheamă pe propriii candidați, dacă ne uităm la declarațiile recente. De două ori în această săptămână, numele lui Adrian Vigheciu, candidatul PSD la primăria sectorului 5, le-a dat bătăi de cap pesediștilor. După Robert Negoiță care l-a numit Ghiveciu, acum i-a venit rândul chiar liderului de partid, Marcel Ciolacu care i-a spus Matei Vigheciu, în loc de Adrian.

„Este oficial: doamna Gabriela Firea împreuna cu Daniel Băluță, cu Robert Negoiță, cu Rareș Hopincă, cu Ciprian Ciucu, cu domnul George Tuță și nu în ultimul rând cu Matei Vigheciu vor face echipa de care are nevoie Bucureștiul”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică.

Doar că pe candidatul PSD la Sectorul 5 nu îl cheamă Matei Vigheciu, ci Adrian Nicolae Vigheciu.

Gafa liderului PSD, Marcel Ciolacu vine la doar patru zile după ce Robert Negoiță i-a încurcat numele aceluiași Vigheciu pe care la numit Ghiveciu.

„Am convingerea că în această formulă suntem câștigători. Nu doar Sectorul 1 cu George, nu dor Sectorul 2 cu Rareș și nu doar Sectorul 5... aaa, domnul Ghiveciu... Vigheciu. Suntem de Paște acum, încropim de un miel. Și 4 și 6, evident, și Primăria Generală. E foarte important să câștigăm Primăria Generală”, a spus Negoiță.

„Mulțumesc pentru încredere și domnului Ionuț Negoiță, mă scuzați, Robert, ca să nu rămân dator”, a glumit Vigheciu, după gafa edilului de la Sectorul 3.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri