Ciucă: Sunt singurul om politic care a demonstrat că are onoare atunci când am făcut transferul de mandat de la Palatul Victoria

Data publicării:
ID253574_INQUAM_Photos_Cornel_Putan
Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă răspunde criticilor PSD că nu are onoare, el afirmând că cei care au ridicat un astfel de subiect, mai întâi de toate să se uite la propria prestaţie. Ciucă a mai spus că este singurul om politic care a demonstrat că are onoare atunci când a făcut transferul de mandat la Palatul Victoria. „Când o vor face şi alţii, putem să discutăm, dar îmi aduc aminte că alţii au stat şi au avut altfel de abordări când au ocupat aceeaşi funcţie, în acelaşi palat”, a mai spus Ciucă, transmite News.ro. 

„Onoarea mea a fost, este şi va rămâne pentru România şi pentru români. Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate şi nu mi s-a reproşat niciodată până acum. În viaţa politică, lucrurile stau altfel, dar totuşi diferenţa cred că trebuie să fie făcută de faptul că cei care au ridicat un astfel de subiect, mai întâi de toate să se uite la propria prestaţie şi dacă o fac, vor ajunge singuri la o concluzie”, a spus Nicolae Ciucă, după şedinţa PNL, întrebat despre criticile aduse de cei de la PSD la adresa sa, în care i s-a reproşat că nu are onoare. 

Nicolae Ciucă a precizat că „onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai”. 

„Este o chestiune pe care o ai sau nu o ai. În felul acesta, încă odată, eu nu am vorbit de rău pe niciunul dintre dumnealor şi nici nu vreau să o fac. Sunt lucruri mult mai importante pe care merită să le dezvoltăm şi să le discutăm. Ceea ce are sau nu are fiecare dintre noi rămâne de văzut. Eu spun cu certitudine că chiar am o carieră şi niciodată nu mi s-a reproşat vreodată că nu m-aş fi ţinut de cuvânt. 

Şi mai e o chestiune, în politica din România, sunt singurul om politic care a demonstrat că are onoare atunci când am făcut transferul de mandat de la Palatul Victoria. Când o vor face şi alţii, putem să discutăm, dar îmi aduc aminte că alţii au stat şi au avut altfel de abordări când au ocupat aceeaşi funcţie, în acelaşi palat”, a mai comentat Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Bruxelles, despre blocajul din Coaliţie privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului, iar dacă decizia lor rămâne aceeaşi nu are rost să facă o nouă şedinţă a Coaliţiei. Preşedintele PSD a mai spus că abordarea sa este foarte clară, şi anume că liberalii nu şi-au ţinut cuvântul dat. „Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii”, a transmis Ciolacu.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Unde să-ți faci vacanța cu mai puțin de 250 de lei. Top destinații din Europa care te așteaptă cu brațele...
Digi FM
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Pro FM
Christina Aguilera a făcut furori într-o rochie mini roz. Cum arată artista după ce a slăbit 18 kilograme
Film Now
Câți bani au primit actorii din „Gossip Girl” pentru rolurile din celebrul serial. Cine se află în fruntea...
Adevarul
De ce au votat francezii cu extrema dreaptă? „Percepția de situație scapătă de sub control, umilința în fața...
Newsweek
Cine sunt pensionarii a căror pensie va fi recalculată anual? Câți ani de muncă au?
Digi FM
Viața grea l-a făcut tare! Portarul Florin Niță, despre copilăria plină de griji: "Fără părinţi, fără bunici...
Digi World
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor...
Digi Animal World
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit...
Film Now
Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire...
UTV
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud