(P) REDUCERE DE PÂNĂ LA 850€: LINK Academy vă face acest cadou de ziua mondială System Admin

Data publicării:
RO-portali-1920x1080-main

Ei sunt eroii discreți ai epocii moderne. Pe tot parcursul anului, ei se asigură fără egoism că numeroasele sisteme IT de care depind nu numai joburile noastre, ci și viețile noastre de zi cu zi, funcționează impecabil. Când apare o problemă tehnologică, sunt primii care sar în ajutor. Ei sunt administratorii de sistem, iar în onoarea lor, în fiecare ultima vineri din iulie se sărbătorește SysAdmin Day.

De asemenea, administratorii de sistem sunt printre cei mai căutați experți din sectorul IT, iar venitul lor poate ajunge și la 95.870€ în UE. Acest lucru nu trebuie să vă uimească deoarece, în cele din urmă, nici măcar programatorii nu pot funcționa fără ei.

Când aveți probleme cu internetul, nu vă funcționează calculatorul sau rămâneți blocați o oră la poștă, așteptând la coadă din cauza problemei numite „ne-a picat sistemul”, administratorii sunt cei care rezolvă toate grijile voastre. Administratorilor de sistem le puteți mulțumi și pentru că încă nu v-au fost sparte conturile online de vreun hacker și pentru că imprimanta și telefoanele funcționează fără probleme.

De aceea lumea are nevoie de cât mai mulți astfel de eroi, iar dacă doriți să faceți fapte bune și să fiți bine plătiți, alăturați-vă lor.

Deveniți system admin în cele mai bune condiții

LINK Academy sărbătorește și în acest an SysAdmin Day. Însă, la această instituție educațională internațională, sărbătoarea durează până pe 31 iulie, până când este valabilă reducerea de până la 850€ pentru toți cei care decid să înceapă școlarizarea la departamentul Administration.

Dacă v-ați gândit cum să deveniți unul dintre cei mai importanți experți în IT, fără de care lumea digitală pe care o știm astăzi ar funcționa greu, atunci profitați de această oportunitate extraordinară și înscrieți-vă accesând acest link.

La LINK Academy puteți alege programul pentru administratorii de sistem pe măsura voastră: Network Administration și Microsoft Administration. Fiecare program este adaptat și pentru începători și este coordonat de administratori de sistem experimentați, astfel încât să vă pregătească pentru o carieră în acest domeniu.

Cursurile se pot urmări în clasele LINK Academy de la București sau în varianta online, prin intermediul celei mai moderne platforme pentru studiu la distanță, care vă oferă oportunitatea de a urmări cursurile din orice oraș sau țară. La sfârșitul programului, veți susține examenul pentru titluri oficiale Microsoft, CompTIA, Cisco sau Linux Professional Institute și veți dobândi competențele căutate de companiile și organizațiile IT de top.

Toate acestea, spun cei de la LINK Academy, vă vor oferi posibilitatea de a lucra în multe locuri de muncă bine plătite în lumea afacerilor moderne – de la administrator de nivel începător până la proiectant de sistem și de rețea de top.

Pe lângă cunoștințele de calitate, școlarizarea la LINK Academy oferă toate resursele pentru începerea unei cariere de succes: stabilirea contactului cu cei mai buni angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale și perfecționarea limbilor străine, pentru a vă putea oferi serviciile clienților la nivel global. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile gratuite care vă așteaptă.

Doar până pe 31 iulie: înscrieți-vă și începeți școlarizarea în cele mai bune condiții

Oferta LINK Academy cu ocazia Zilei Administratorului de Sistem durează până pe 31 iulie și vă oferă posibilitatea de a vă înscrie în această perioadă la departamentul Administrationa cu o reducere de până la 850€!

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru una dintre cele mai căutate ocupații din prezent și uitați de problemele aduse de șomaj și joburile plătite prost. Deveniți administratorul de sistem care rezolvă problemele tuturor și are ziua lui binemeritată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul despre Donald Trump, cu actorul român Sebastian Stan, vine ca un trăsnet în prag de...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan