(P) Întreaga planetă sărbătorește ZIUA PROGRAMATORULUI: Devino unul dintre ei cu o reducere de peste 750€ la LINK Academy!

Data actualizării: Data publicării:
RO-main

Pentru majoritatea dintre noi, 12 septembrie este o zi obișnuită. Cu toate acestea, pentru un anumit grup de oameni, a 256-a zi a anului este foarte specială. Programatorii din întreaga lume sărbătoresc cu mândrie Ziua Programatorului.

În această perioadă, și cei care abia își planifică intrarea în lumea fascinantă a programării au motive de sărbătoare, deoarece la LINK Academy, Ziua Programatorului se celebrează până pe 16 septembrie. Acest lucru îți permite să devii unul dintre cei mai bine plătiți specialiști ai zilelor noastre, beneficiind de o reducere de peste 750 €.

Ziua Programatorului se sărbătorește în a 256-a zi a anului deoarece numărul 256 (2 la puterea a opta) reprezintă numărul total de valori care pot fi reprezentate de un byte de 8 biți – un concept foarte bine cunoscut de toți programatorii.

Dacă dorești să descoperi de ce acest număr este atât de important, să ai un câștig excelent, posibilitatea de a găsi un loc de muncă în orice moment, să lucrezi de acasă sau să te bucuri de multe alte beneficii asemănătoare cu cele ale programatorilor, alătură-te lor prin acest link.

Anul viitor, în această perioadă, ar putea fi și ziua ta

Dacă te gândești la o carieră în industria IT, vestea bună este că poți dobândi cunoștințele necesare în mai puțin de 12 luni, grație educației moderne oferite de LINK Academy. În această perioadă, vei acumula toate abilitățile practice necesare pentru a păși în lumea fascinantă a programării.

Datorită programatorilor, totul este la doar câteva clicuri distanță – aplicații precum Instagram, YouTube, WhatsApp, Gmail și TikTok au devenit parte esențială a vieților noastre. Programele lor au simplificat rutina zilnică, iar jocurile au devenit una dintre cele mai populare forme de divertisment.

În plus, tehnologiile de ultimă oră avansează continuu, ceea ce face ca cererea pentru cei care sunt pregătiți să adopte abilități inovatoare să fie în continuă creștere. Cei care încep să acumuleze cunoștințe noi la timp vor avea cu siguranță un viitor strălucit! Alătură-te lor.

Tehnologiile AI creează noi oportunități de muncă pentru viitoarele generații de programatori

Dezvoltarea intensivă a noilor tehnologii, la care suntem martori, influențează direct progresul industriei IT și crearea de noi locuri de muncă și poziții în acest domeniu. Aceasta este o veste excelentă atât pentru cei care au deja o carieră stabilită în IT, cât și pentru cei care plănuiesc să înceapă o carieră în acest sector.

Asistăm la o expansiune tot mai mare a inteligenței artificiale și a instrumentelor AI puternice, precum ChatGPT și Midjourney, care aduc un impuls semnificativ pentru dezvoltarea domeniului IT. În timp ce acest proces va automatiza anumite locuri de muncă, se așteaptă, de asemenea, să se creeze multe noi oportunități pentru viitoarea generație de programatori. Acest lucru a fost recunoscut și de LINK Academy, care a lansat primul său program dedicat AI-ului și programării: AI & Python Development Program. Acest program se concentrează pe inteligența artificială, învățarea automată și limbajul de programare Python, care este cel mai utilizat pentru dezvoltarea instrumentelor AI.

În plus, salariile mari, găsirea ușoară și rapidă a unui job, posibilitatea de a lucra de acasă și numeroasele alte beneficii pe care le au programatorii sunt principalele motive pentru care programarea va rămâne una dintre cele mai populare profesii în viitor.

Alege unul dintre domeniile IT profitabile și studiază din clasă sau de acasă

La LINK Academy, poți alege dintre cele 7 specializări de programare: AI & Python Development, Software Testing and QA, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Microsoft Development și Android Mobile Development.

Poți opta pentru lecții în cele mai moderne săli de clasă sau pentru studiu online, folosind o platformă avansată pentru studiul la distanță.

Lecțiile în sălile de clasă sunt concepute pentru a avea un minimum de teorie și un maximum de practică. Învățarea se bazează pe sarcini și proiecte, astfel încât să vă pregătiți rapid pentru a lucra independent ca programator. Cursurile se desfășoară în București, de 2–3 ori pe săptămână, câte 4 ore. Fiecare cursant are propriul său computer pe care își desfășoară activitățile.

Dacă preferi mai multă libertate în învățare sau nu dorești să mergi la cursuri, poți obține toate cunoștințele și abilitățile profitabile, precum și diplomele, prin studiu online – din orice oraș sau țară, folosind sistemul unic Distance Learning de la LINK Academy. Formarea online include lecții și materiale accesibile prin internet, transmisii live ale cursurilor, tutoriale video și audio, contact în timp real cu mentorii, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor etc. Exact ca și cum ai fi în clasă. Tot ce ai nevoie este un computer și o conexiune la internet.

Și nu este totul! Studiind la LINK Academy, beneficiezi de o gamă completă de instrumente și servicii gratuite pentru dezvoltarea carierei, care te vor ajuta să găsești un job într-un timp record.

Obține certificări IT internaționale care îți deschid ușile către cele mai mari companii. GRATUIT

LINK Academy este una dintre puținele școli din regiune selectate de cele mai mari companii și organizații IT din lume ca parteneri.

Această instituție educațională se remarcă prin programele IT de ultimă oră, aliniate la cerințele pieței și standardele internaționale, calitatea corpului didactic, utilizarea celor mai noi tehnologii și software în predare, precum și printr-o metodologie unică pentru dobândirea rapidă a expertizei, denumită „Arhitectura cunoștințelor”.

Acest lucru înseamnă că cursanții de la LINK Academy au oportunitatea unică de a învăța folosind echipamente de ultimă generație și cele mai recente software-uri, iar pentru certificările IT recunoscute internațional pot susține examene complet gratuit imediat după finalizarea cu succes a cursurilor.

Microsoft, Oracle, Cambridge, ISTQB, Linux Professional Institute, Unity, Python Institute, W3Schools și CIW sunt doar câteva dintre certificările pe care cursanții de la LINK Academy le obțin cu succes. Aceste certificări, împreună cu cele mai actuale cunoștințe și abilități, îi ajută să se evidențieze pe piața muncii și să găsească un loc de muncă într-un timp record.

Economisește mai mult de 750 € pentru cea mai practică formă de educație IT până pe 16 septembrie – numărul de locuri disponibile este limitat

Oferta cu ocazia Zilei Programatorilor de la LINK Academy durează până pe 16 septembrie și îți permite să te înscrii la unul dintre cursurile de la departamentele Programming și Mobile cu o reducere de peste 750 €.

Alege o formă de educație care te va pregăti pentru una dintre cele mai căutate meserii ale prezentului și viitorului, și în această perioadă a anului viitor să sărbătorești la un loc de muncă bine plătit. Devino un programator care nu trebuie să își facă griji pentru carieră, deoarece cunoștințele sale îi garantează un viitor sigur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cea mai veche stațiune montană din România atrage anual mii de turiști. Peisajul îți taie respirația
Digi FM
Două femei au fost date jos dintr-un avion pe motiv că au refuzat să-și acopere bustul: „Ne-au tratat ca pe...
Pro FM
CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la...
Film Now
Adevăratul motiv pentru care Al Pacino a renunțat la alcool și droguri: „Nu știam ce se întâmplă cu mine!”
Adevarul
Personalitatea mai puțin știută a lui Vlad Țepeș: „Vorbea șase limbi, avea maniere alese și le fermeca pe...
Newsweek
Cine a primit, deja, 250 lei pe cardul de alimente? În ce zile intră banii la ceilalți beneficiari?
Digi FM
Povestea celui mai periculos deținut din „Beciul Domnesc”: „În acea pungă cu portocale am găsit un pistol și...
Digi World
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă...
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Ridley Scott, către Paul Mescal, înainte de începerea filmărilor la „Gladiatorul 2”: Nervii tăi nu-mi fac...
UTV
Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau...