„Te fac să dispari!”. Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce a amenințat prin SMS cu moartea doi polițiști

Data actualizării: Data publicării:
barbat arestat i se pun catusele la maini
Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce a amenințat prin SMS cu moartea doi polițiști. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a amenințat, în repetate rânduri, doi polițiști. Pe parcursul mai multor luni, individul le-a trimis mai multe SMS-uri în care îi amenința că îi va decapita cu coasa. Potrivit surselor news.ro, bărbatul are un „cazier impresionant”, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale.

Prima amenințare a avut loc în data de 21 octombrie 2023, la ora 03:24, când bărbatul i-a trimis unuia dintre poliţiști un SMS prin care îi adresa ameninţări cu acte de violenţă, cuvinte şi expresii jignitoare: „… că vii aici şi mă duc la puşcărie din cauza ta”.

Amenințările, scrie sursa citată, au continuat și anul acesta. Printre altele, bărbatul le-a transmis agenților și că îi va decapita cu o coasă.

„În data de 28.06.2024, ora 08:30 şi ora 10:00, inculpatul L.M. a adresat ameninţări directe cu moartea şi cu acte de violenţă la adresa agenţilor de poliţie L. V.-I. şi A. G.-B., cărora le-a fost creată o stare de temere, după cum urmează: îi va decapita cu o coasă pe cei doi agenţi de poliţie dacă vor intra în localitatea Fântânele; „Tu în Fântânele nu mai calci! Mă duc la puşcărie 20 de ani pentru tine! Eu îţi dau în cap frate!”; „(…) mă duc 10 ani la puşcărie, vin înapoi, eu din puşcărie ies, tu din poliţie nu mai ieşi!”; „Eu te fac să dispari!”; „ 10 ani de puşcărie dacă fac, 20 de ani, dacă nu, eu pe tine te scot din Fântânele, pe tine personal (…)!”; „Eu dau în cap!”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Bărbatul are un „cazier impresionant”, au declarat surse judiciare pentru News.ro, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale. Ameninţările adresate celor doi agenţi nu au venit, însă, pe fondul unei anchete care să îl vizeze, ci pe fondul consumului excesiv de alcool.

Pentru faptele sale, bărbatul, care este cercetat pentru trei infracţiuni de ultraj şi ultraj în formă continuată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a făcut deja apel la decizia Judecătoriei Hârlău.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Femeia 'vândută' de Ceaușescu în cea mai periculoasă țară din lume, ca la târgul de sclavi: nu vrea să revină...
Digi FM
Vlad Voiculescu, părăsit de parteneră după ce și-ar fi făcut cont pe Tinder. Eurodeputatul a reacționat: „Nu...
Pro FM
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune...
Film Now
Eddie Murphy așteaptă ca fiul lui și fiica lui Martin Lawrence să-l facă bunic: “Mă aștept ca acest copil să...
Adevarul
Saga Festival a adus și emoții, nu doar frustrări: „Rita Ora, te așteptăm de o viață!” VIDEO
Newsweek
Șeful ONU, despre încălzirea globală: „Jucăm la ruleta rusească cu Planeta”
Digi FM
Mark Zuckerberg, surf în costum cu papion, cu o bere într-o mână și drapelul SUA în cealaltă: "La mulți ani...
Digi World
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe...
Digi Animal World
“Ai de-a face cu un dinozaur”. Ce creatură nu trebuie adoptată ca animal de companie, potrivit experților
Film Now
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
UTV
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi...