Suspiciuni de corupție la Primăria Izvoarele
ACTUALIZARE 15.55. „În urma unor informaţii apărute în mass-media, resping orice implicare a numelui meu în cazul primarului comunei Izvoarele din județul Giurgiu, Alin Bănică Stanciu. Nu am cunoștință sau vreo legătură cu acțiunile menționate în mass-media, în care este alăturat numele meu. Orice referire la persoana mea în acest caz este lipsită de orice fundament.
Alin Bănică Stanciu este, într-adevăr, unul dintre primarii din colegiul de deputat pe care îl reprezint în Parlamentul României. Totodată, în calitatea de membru al unui partid politic și de primar, este normală participarea sa la campania electorală. În egală măsură trebuie precizat că nu a existat niciun fel de demers care să susțină implicarea numelui meu în acuzațiile la care se face referire în presă.
Când ești ministru sau ocupi o funcție de demnitar sunt mulți cei care se pot lăuda că au avut diverse intervenții. Astfel de intervenții nu au existat. Consider că nu este deontologic pentru informarea corectă a opiniei publice să fiu implicat de către mass-media într-o astfel de situație”, a afirmat Daniel Chițoiu.
În urma intervenţiilor, susţin anchetatorii, societatea trebuia să scape de o datorie la stat de o sută de milioane de lei.
La percheziţii, anchetatorii au ridicat mai multe documente. Avicola Crevedia era deja în vizorul DNA în dosarul Mafia cărnii.
Mafia cărnii a făcut profituri de zeci de milioane de euro, profitând de oameni ai străzii şi bolnavi de SIDA şi TBC.
Potrivit procurorilor DNA, capii reţelei, unii dintre ei milionari din top 300, au racolat din spitale oameni bolnavi şi fără şcoală, pe numele cărora au creat firme fantomă. În timp ce „prinţii” evazionişti câştigau milioane de euro, înşelând statul, „cerşetorii” erau răsplătiţi cu câteva sute de lei.
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News