O femeie împușcată în picior i-a mințit pe medici că a fost lovită cu o țeavă metalică. Agresorul, reținut când voia să fugă din țară

Data publicării:
mana de barbat care vrea sa traga cu pistolul
O femeie din Hunedoara a fost împușcată în picior. Polițiștii l-au reținut, in final, pe bărbat. Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie din Hunedoara a sunat la 112 și a spus că a fost lovită în picior de un bărbat, cu o țeavă metalică. Când i-au văzut rana, medicii și-au dat seama că aceasta fusese, de fapt, împușcată. Pe fir au intrat și polițiștii, care l-au identificat pe agresor și l-au dat în consemn la frontieră. Șase săptămâni mai târziu, bărbatul a fost prins în Vama Nădlac, în timp ce voia să plece din țară. A fost reținut și este cercetat penal pentru violență în familie, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și contrabandă calificată.

Totul a început la sfârșitul lunii mai. Atunci, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor.

"La data de 30 mai 2024, Poliția Municipiul Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către o femeie de 51 ani, din municipiul Petroșani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile a fost victima infracțiunii de lovirea sau alte violențe în curtea imobilului unde locuiește, fiind lovită cu o țeavă metalică în zona piciorului drept, de către un bărbat", se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

O ambulanță a preluat-o pe femeie și a transportat-o la spital. În urma controlului medical, doctorii au stabilit că femeia prezenta, de fapt, o plagă prin împușcare în zona gambei drepte.

Pe fir au intrat și polițiștii, care au descoperit că agresorul este un bărbat de 39 ani, din comuna Miroslovești, județul Iași. În casa lui, oamenii legii au găsit o armă lungă cu aer comprimat, 3 cutii cu muniție (alice) și un card de memorie pentru o cameră de supraveghere.

Ulterior, spun polițiștii, bărbatul bănuit precum și autoturismul utilizat de acesta au fost date în consemn la frontieră. Șase săptămâni mai târziu, individul a încercat să fugă din țară.

"La data de 11 iulie 2024, bărbatul a fost depistat la Punctul de Frontieră Nădlac de către polițiștii din cadrul Poliției de Frontieră.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de infracțiunea de violență în familie, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și contrabandă calificată", mai transmit polițiștii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru violență în familie, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și contrabandă calificată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale