Un bărbat din Buzău este bănuit de crimă după ce poliția a găsit cadavrul unei femei și al fiului acesteia

Data publicării:
banda cu politia nu treceti
Ancheta poliţiştilor a demarat în data de 24 iulie, când au descoperit cadavrul unei femei în locuinţa sa.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani este bănuit de poliţişti pentru comiterea unor agresiuni asupra a două persoane, după ce o femeie în vârstă de 74 de ani a fost găsită decedată în locuinţă şi fiul acesteia îngropat într-o curte din localitatea Udaţi, comuna Smeeni.

Ancheta poliţiştilor a demarat în data de 24 iulie, când au descoperit cadavrul unei femei în locuinţa sa, după ce au fost alertaţi de mai mulţi vecini.

„La data de 24 iulie, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 74 de ani, din Smeeni, nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul sau de 56 de ani. Imediat după primirea sesizării, la imobilul indicat a fost direcţionată o echipă operativă, care a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani. Conform procedurii, pentru stabilirea identităţii şi clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieşit indicii ale exercitării unor violenţe”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, potrivit Agerpres.

Ulterior, potrivit unor surse din Poliţie, fiul femeii găsită decedată a fost dat dispărut de către fiica sa, în urma cercetărilor continuate de poliţişti fiind descoperit îngropat în curtea unui bărbat, o rudă de-a sa din localitatea Udaţi, comuna Smeeni. Bărbatul fusese văzut ultima dată în urmă cu o săptămâna, la o petrecere.

„De asemenea, poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării fiului femeii. Astfel, sub coordonarea parchetului, au fost continuate investigaţiile şi demersurile procedurale, bărbatul de 56 de ani fiind găsit decedat în curtea locuinţei unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta din urmă să fie găsit la domiciliu. În urma administrării materialului probator, poliţiştii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni şi, astăzi, 28 iulie, a fost depistat. Acesta a fost preluat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză, poliţiştii continuă activităţile procedurale, sub coordonarea parchetului, urmând a se lua măsurile legale, raportat la încadrarea juridică a faptei, conform competenţelor”, informează IJP.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău desfăşoară cercetări, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia bărbatului găsit îngropat pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Limba asemănătoare cu româna, vorbită de 80 de milioane de oameni la 4.500 km de România: „Are 2.000 de...
Digi FM
Schimbare la Bacalaureat 2025. Ce vor avea voie să facă elevii după ce-și află notele
Pro FM
Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro. Cu cine a acceptat să-și asocieze numele
Film Now
Mădălina Ghenea, divă într-o rochie decoltată, cu crăpătură pe picior, la Veneția. A împărțit zâmbete și...
Adevarul
Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul...
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Halle Berry, schimb aprig de mesaje cu fostul soț: "M-am săturat să fiu făcută mincinoasă". Fiecare luptă...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale