O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, în Orăștie

Data publicării:
ambulanta
Minora a fost rănită grav şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Orăştie de către şoferul care a accidentat-o. FOTO: Shutterstock

O fetiţă de patru ani a murit, după ce a fost accidentată grav pe o stradă din municipiul Orăştie, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Accidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, din primele cercetări rezultând faptul că fetiţa, rămasă nesupravegheată de părinţi, a sărit în faţa unui autoturism care circula pe strada Pricazului din Orăştie.

Minora a fost rănită grav şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Orăştie de către şoferul care a accidentat-o.

„Ulterior, fetiţa de patru ani, care, lăsată nesupravegheată de părinţi, s-a angajat în traversarea străzii Pricazului în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentată grav, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara”, a precizat sursa citată.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri