Video O familie cu un bebeluș în cărucior, la un pas să fie spulberată de o mașină scăpată de sub control. Imagini surprinse de o cameră

Data actualizării: Data publicării:
mașină pe trotuar galați
Foto: Captură video Digi24

O familie cu un bebeluș în cărucior, care se afla pe bulevardul principal din orașul Galați, a fost la un pas să fie spulberată de o mașină scăpată de sub control ce a intrat cu mare viteză pe trotuar. Momentul surprins de camerele de supraveghere din zonă conține imagini care vă pot afecta emoțional. 

Dana Costache, jurnalist Digi24: „S-a petrecut pe bulevardul principal din orașul Galați. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum, la limită, doi părinți care își plimbau copilul reușesc să tragă căruciorul bebelușului din fața mașinii care s-a rostogolit de mai multe ori și a intrat cu viteză pe trotuar. În stare de șoc, oamenii au realizat cât sunt de norocoși că nu au fost loviți de mașina scăpată de sub control.

Polițiștii au stabilit că la volan se afla un bărbat de 24 de ani, care, în momentul când a vrut să schimbe banda de deplasare ar fi acroșat un alt autoturism care era condus de un tânăr de 18 ani. În urma impactului, mașina a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat pe trotuar și a lovit un stâlp de electricitate. Cei doi șoferi au fost testați pentru droguri și alcool, iar rezultatele au ieșit negative. Șoferul vinovat a primit o amendă de 750 de lei pentru neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare”. 

 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri