Noi detalii despre crima cu premeditare din Brăila. Cum s-a dat de gol suspectul prins de Poliție

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-07-21 224503
Foto: captură video

Crimă cu premeditare, comisă în doar 33 de secunde - sunt primele concluzii ale anchetei în cazul doctoriței stomatolog ucisă marți seara în propriul cabinet. Un bărbat de 39 de ani din Brăila, căsătorit, tată a 4 copii, este principalul suspect din dosar. A fost prins după 4 zile, iar în urmă cu puțin timp a fost arestat preventiv.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Patru zile pentru a-l prinde pe suspect pare mult. El a fugit într-o rază destul de mică, nu prin tot orașul. A avut anumite străzi pe care tot mergea. În fiecare seară se întoarcea acasă la familie, el dormea cu familia lui.

Aflăm despre acest individ că este un criminal extrem de periculos cu foarte multe antecedente. Până acum au găsit polițiștii că el are cel puțin 6 dosare penale în vestul Europei, în Franța, Germania, tâlhării și furturi, dar nu crimă. Este prima lui crimă, dar el a dat spargeri în vestul Europei iar polițiștii nu l-au prins.

El a învățat din fiecare infracțiune pe care a comis-o, pentru că ne uitam la felul în care a fugit de polițiștii români, ne-am putea gândi la acele scene din filme, în care infractorii se ascund foarte bine. Uite un exemplu. La un moment dat, pe o cameră de supraveghere, criminalul a fost filmat având anumite haine. Peste câteva minute, la ieșirea de pe aceeași stradă, o altă cameră îl filmează total schimbat în alte haine. Și-a schimbat vestimentația de 2-3 ori, în așa fel încât să nu fie recunoscut. Nu ieșea din casă fără ochelari de soare și șapcă. Nu există niciun cadru cu el cu fața descoperită. Știa foarte bine de ce să se ferească, unde sunt camerele de supraveghere din zonă, mai ales că locuia foarte aproape de cabinetul în care a comis acea crimă.

Însă, a fost prins dintr-o neglijență a lui. Nu excludem și efortul făcut de polițiști. Dar, în momentul în care s-a schimbat, a abandonat niște haine pe care polițiștii le-au găsit. Au văzut că sunt pete de sânge pe haine, au luat probe de ADN și au ajuns la concluzia că era sângele femeii pe acele haine.

Până în acel moment în care el și-a abandonat hainele, el era doar un posibil suspect. Era unul dintre cei care se aflau în cercul de suspecți, știau polițiștii că este un recidivist și îl urmăreau. În momentul în care au văzut pe o filmare făcută pe camerele de supraveghere că s-a schimbat și și-a aruncat hainele, ofițerii au mers în acel loc și au găsit hainele respective și au văzut petele de sânge. Acela a fost momentul în care el a devenit principalul suspect și era clar că bărbatul respectiv este criminalul.

Care este motivul crimei?

Polițiștii nu au indicii clare despre motivul crimei, pentru că nu a colaborat. Au încercat să-l audieze, dar el nu a vorbit în fața anchetatorilor.

Principala ipoteză ar fi încă o tentativă de tâlhărie a bărbatului, care nu a mers așa cum și-ar fi dorit.

Este posibil ca el să fi cerut bani, bijuterii, ce avea victima în cabinet, ea să fi refuzat și apoi el să fi devenit agresiv și a ucis-o.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale