M.R.Ungureanu despre „virgula” lui S. Lăzăroiu: Ghionturi de pe urma cărora nimeni nu câștigă nimic

Data publicării:
14012013 20mru 20virgula-43804

Întrebat ce a simțit când consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu l-a calificat „o virgulă” în politică românească, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns că nu are relevanță ce a simțit pe plan personal. „Oricum ziua respectivă a fost dedicată reconstrucției dreptei”, a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

„Președintele are mult prea multe moduri de a se exprima ca să folosească o buclă în felul acesta. Nu cred că are președintele nevoie vreodată, și lucrul acesta s-a dovedit, să vorbească cineva în numele domniei sale.Funcţia teobligă, cucâtestemaiînaltă,laautocenzură”, a comentat fostul premier și șef al SIE.

„De foarte multe ori, autocenzuramea a fostinterpretatăcapasivitate”, a mărturisit Mihai Răzvan Ungureanu. „Numai suntcenzurat de o funcţieşipentrucăam bunsimț, număexprim, nu credcăviaţapolitică din România are nevoie de ghionturiînurmacărora nimeni nucâştigă nimic”, a adăugat fostul premier..

Reconstrucţia opoziţiei, voceunicăpe teme de interes cetăţenescşirecredibilizarea statuluide dreptînRomânia, asigurareastatutuluidestatdemocraticşioaltăcalitate a politiciiînRomânia, acesteasuntmizele care conteazăînRomânia, „restulsuntmărunţişuri”, a mai spus președintele Forței Civice, la Digi24, în emisiunea „Imparțial”.

Citiți și Mihai Răzvan Ungureanu: Alegerile le-a câştigat PSD

M.R.Ungureanu: Parteneriatul cu SUA ar putea fi afectat dacă atacurile la adresa justiției continuă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri