Liderul Sindicatului Polițiștilor Timiș: Ne dorim curățenie generală în minister

Data publicării:
14012013 20malcoci 20si 20paraschiv-43798

Trăim într-o Românie bolnavă și aceste lucruri nu se întâmplă doar în interiorul acestei instituții. Este o problemă generală în România”, a spus Ioan Malcoci, liderul Sindicatului Polițiștilor Timiș.

El a adăugat că se dorește o curățenie generală în sistem:„Noi ne dorim o curățenie generală în acest minister, pentru că ne-am săturat de atâtea scandaluri. Sunt oameni și în acest minister care, pentru a-și păstra scaunele, spun că totul este în regulă în domeniile în care ei activează.”

Totodată, acesta a mai spus că în ultimul an nu a luat la cunoștință de niciun caz de plângere din partea unei polițiste de la Poliția Timiș.

Referitor la cazul poliţistei din Olt, care şi-a înjunghiat fostul şef de la poliţia comunitară Balş, ca răzbunare pentru că ar fi violat-o, Toader Paraschiv, secretar general al Sindicatului Național al Polițiștilor, a spus că se încearcă blamarea instituției.

„Se pare că se încearcă, de către unii colegi de-ai noștri, să fie folosit acest subiect în așa fel încât să se arunce o pată urâtă asupra instituției. Blamez unde se întâmplă asemenea cazuri, dar nu cred că avem generalizat acest fenomen.

Sunt mâhnit că datorită unor cazuri se fac generalizari, sunt mâhnit că un om a avut de suferit, dar sunt mai mâhnit că a stat foare mult în situația asta și nu a venit să sesizeze. Întodeauna am făcut-o: câte plângeri ați avut până în prezent? În ultimul an, niciuna. Când e vorba de agresiune sexuală și viol e greu dacă victima nu spune”, a spus Toader Paraschiv, secretar general al Sindicatului Național al Polițiștilor, în direct la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri