Incendiul din București, de la containerele în care locuiau ucraineni, a fost stins. Unui minor i-a fost acordat primul ajutor

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-09-27 182838

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit vineri în zona Lacului Morii din București, în Sectorul 6. O coloană uriașă de fum s-a văzut de la mai mulți kilometri distanță. Cetățeni ucraineni foloseau aceste containere iar, potrivit ISU, aceștia s-au evacuat. Pompierii transmit că incendiul a fost stins.

ACTUALIZARE 19:35 „Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau in containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor, este în afara oricărui pericol, nu necesită transport la spital”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, citat de News.ro.

Potrivit ISU, incendiul este localizat. Au ars 12 containere în care locuiau persoane de naționalitate ucraineană, mai transmite ISU.

Sursa citată a precizat că, din primele verificări, rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat.

„Incendiu prezintă posibilităţi de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere. La caz acţionează 8 autospeciale de stingere”, a mai transmis sursa citată.

 

 

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri