La Timişoara, protestatarii au mărşăluit până în Piaţa Unirii, unde au încins o horă. Ei şi-au satrigat nemulţumirea nu numai faţă de proiectul Roşia Montană, ci şi faţă de corupţia de la nivel naţional sau faţă de partidele politice, „care fură prin rotaţie”.
Protestatarii de la Cluj-Napoca au blocat timp de un sfert de oră traficul pe arterele din centrul oraşului. „Uniţi, salvăm Roşia Montană! Uniţi, salvăm Roşia Montană!”, au strigat sutele de manifestanţi.
Ecologiştii din Oradea au ieşit în stradă pentru a milita împotriva exploatării gazelor de şist. „Nu dorim cianură în țară, nu dorim cianură în munți. Venim de fiecare dată când putem și până e necesar. Dacă am început odată, atunci stăm și facem cum scrie la carte”, au spus aceştia.
Tot împotriva extragerii cu cianuri şi a exploatării gazelor de şist au scandat şi manifestanţii de la Iaşi: „Roşia şi Pungeşti, două inimi româneşti!”.
„Noi considerăm că prezenţa noastră în fiecare săptămână în stradă are un impact asupra politicienilor. Le este teamă de ceea ce se întâmplă în stradă, deşi ei nu arată chestia aceasta şi de asta trebuie să perseverăm”, a spus Alexandru Bodnar, unul dintre organizatori protestului.
La Constanţa, timp de două ore, 150 de persoane şi-au strigat nemulţumirea faţă de proiectul Roşia Montană, faţă de exploatarea gazelor de şist şi de eutanasierea câinilor fără stăpân.
"Aceşti politicieni când au făcut campanie nu au spus că o să vândă şi zăcămintele ţării, au vândut toată ţara", au spus protestatarii.
Aproximativ o mie de tineri au manifestat şi în Bucureşti. Printre ei s-a aflat şi un grup de protestatari din Pungeşti şi Bârlad, care şi-au exprimat dezacordul faţă de exploatarea gazelor de şist. Manifestaţia s-a încheiat puţin după ora 22.00, fără incidente.