Video Doi morți și 20 de răniți după ce un șofer de 17 ani a intrat cu mașina într-un autobuz, în județul Hunedoara

Data publicării:
accident hunedoara
Poliţiştii au stabilit că în autobuzul implicat în accident se aflau muncitori proveniţi din India, Pakistan și Sri Lanka. Captură video Digi24

Noaptea trecută, la Băcia, judeţul Hunedoara, un tânăr de 17 ani aflat la volanul unei mașini furate a intrat în plin într-un autobuz plin cu pasageri. Adolescentul nu avea permis, iar martorii pun că circula cu o viteză foarte mare. În urma impactului, el și un bărbat, aflat în mașina furată, au murit. Alte 20 de persoane au ajuns la spital.

A fost activat planul roșu de intervenție și 21 de persoane au fost duse cu ambulanţele la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie. În autobuz erau cetăţeni din India, Pakistan sau Sri Lanka.

Bărbatul, pasager în maşina implicată în accidentul de la Băcia, judeţul Hunedoara, de noaptea trecută, a murit la spital. Acesta sau tânărul de 17 ani, mort şi el în accident şi care se afla la volan, ar fi furat cheile maşinii de la o rudă, informează News.ro. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Adolescentul de 17 ani aflat la volanul maşinii implicate în accidentul din judeţul Hunedoara şi pasagerul de 45 de ani proveneau din judeţele Suceava şi Giurgiu. Între ei nu exista vreun grad de rudenie, potrivit IPJ Hunedoara.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în autobuzul implicat în accident se aflau muncitori proveniţi din ţări precum India, Pakistan sau Sri Lanka.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) şi un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum şi rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) şi a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune. Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Ei au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Un detaliu a atras atenția tuturor
Digi FM
Oana Pellea o critică pe Alina Ceușan, după ce blonda s-a pozat cu picioarele sprijinite de balconul lojei de...
Pro FM
50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Diddy: „Este ceea ce am spus de zece ani!”
Film Now
Actorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost...
Adevarul
Secretul unui somn odihnitor. Mineralul care te scapă de insomnie
Newsweek
În ce zile intră pensia pe luna noiembrie? Pentru care pensionari va veni cu 2 zile întârziere?
Digi FM
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal...
Digi World
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună...
Digi Animal World
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”...
Film Now
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un...
UTV
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit