Video Accident grav pe Autostrada Bucureşti - Pitești. Trei persoane au ajuns la spital. A fost chemat un elicopter SMURD

Data publicării:
mașină răsturnată pe a1
„Ambele maşini se aflau în afara părţii carosabile, una dintre acestea fiind găsită răsturnată de o parte”. Foto: Captură video Digi24

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, produs luni pe A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală. O mașină a fost găsită răsturnată pe o parte, în afara carosabilului.

„Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs, în această dimineaţă, pe A1 Bucureşti-Piteşti, la km 27. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, fiind implicate două autoturisme. Ambele maşini se aflau în afara părţii carosabile, una dintre acestea fiind găsită răsturnată de o parte, în vegetaţia de pe marginea drumului”, anunţă ISU Giurgiu..

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi SAJ. În sprijin, a fost solicitat şi elicopterul SMURD, potrivit News.ro.

Persoanele rănite se aflau în acelaşi autoturism si au fost transportate la spital. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, o femeie de 47 de ani şi una de aproximativ 67 de ani.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri