Video Etapă nouă în ancheta uciderii dentistei Marina Gavril din Brăila: suspectul va asista la punerea sub sechestru a locuinței sale

Data actualizării: Data publicării:
dentista braila
O nouă etapă în ancheta morții dentistei din Brăila, ucisă cu sânge rece în propriul cabinet, în luna iulie. Principalul suspect va fi scos astăzi de după gratii pentru câteva ore și dus acasă ca să asiste la punerea sub sechestru a locuinței sale. Foto: obiectivbr.ro/captură Digi24

Marcel Mihai, principalul suspect în dosarul uciderii dentistei Marina Gavril din Brăila, în luna iulie, va fi scos astăzi de după gratii pentru câteva ore și dus acasă ca să asiste la punerea sub sechestru a locuinței sale. Bărbatul este acuzat ca a omorât-o pe doctoriță cu scopul de a o tâlhări.

Procurorul de caz, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a pus sechestru asigurator pe imobilul pe care îl deține Marcel Mihai, principalul suspect în cazul uciderii doctoriței din Brăila, iar astăzi, 2 septembrie, poliția va veni la locuința suspectului pentru a pune în aplicare această măsură, la această acțiune participând și principalul suspect.

Avocatul bărbatului este și el prezent la această acțiune, după ce rudele victimei doctoriței ucise s-au constituit parte civilă în proces și cer daune morale de 1.000.000 euro pentru fiecare, și anume soțul, părinții și fratele doctoriței.

La jumătatea lunii iulie, bărbatul de 39 de ani a intrat în cabinetul doctoriței stomatolog Marina Gavril și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a o tâlhări. Individul i-a luat apoi telefonul mobil și cardurile bancare, de pe care a scos mai multe sume de bani până în momentul în care a fost prins. Marcel Mihai este acuzat de omor calificat, de tâlhărie calificată, dar și de mai multe infracțiuni economice și informatice.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri