Galerie Foto Cum și-au făcut apariția Brad Pitt şi George Clooney în Veneția. Duo-ul de la Hollywood promovează noul film în care joacă împreună

Data actualizării: Data publicării:
Actor George Clooney And Actor Brad Pitt Arrive At 81st Venice Film Festival - 01 Sep 2024
Starurile americane au ajuns în laguna italiană pentru a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Sursa foto: Profimedia Images

Brad Pitt şi George Clooney și-au făcut apariția în Veneția pentru a promova noul lungmetraj în care joacă împreună. Duminică, cel mai „cool” duo de la Hollywood au ajuns în Italia pentru a promova filmul „Wolfs”, ce va fi proiectat în afara competiţiei oficiale a Festivalului de Film de la Veneţia din 2024, scrie Agerpres.

Starurile americane au ajuns în laguna italiană pentru a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, marcată de prezenţa multor staruri de cinema. Cei doi ei vor păşi pe covorul roşu pe care au fost deja prezente în zilele trecute Angelina Jolie, Cate Blanchett şi Nicole Kidman.

Pe covorul roşu vor păşi Julianne Moore şi Tilda Swinton, aşteptate luni pentru a promova noul film regizat de Pedro Almodovar, precum şi cântăreaţa Lady Gaga, care se află pe afişul continuării filmului „Joker”, ce va fi prezentat în competiţie miercurea viitoare.

Brad Pitt şi George Clooney, starurile din noul lungmetraj „Wolfs”

În filmul „Wolfs”, o comedie de acţiune regizată de Jon Watts, Brad Pitt şi George Clooney interpretează din nou rolurile unor bandiţi. Cei doi fac echipă pentru a curăţa locul unei crime. „Ei pornesc într-o noapte infernală în care nimic nu se petrece aşa cum era prevăzut”, a transmis echipa de producţie a peliculei. Filmul, care va fi difuzat pe platforma de streaming Apple TV+ începând din 27 septembrie, este prezentat la Veneţia în afara competiţiei.

George Clooney şi Brad Pitt au apărut împreună și în filmul "Burn After Reading", regizat de fraţii Coen, care a fost extrem de bine primit de public. Ei au împărţit afişul şi în trilogia de filme despre jafuri „Ocean's Eleven”, lansate în perioada 2001 - 2007.

Starurile americane au ajuns în laguna italiană pentru a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Sursa foto: Profimedia Images
Starurile americane au ajuns în laguna italiană pentru a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Sursa foto: Profimedia Images

Ce filme au intrat în competiția de la Veneția

În ceea ce priveşte filmele din competiţia de la Veneţia, ziua de duminică a fost marcată de revenirea actorului Adrian Brody (cunoscut din „The Pianist”). Cursa pentru câştigarea trofeului suprem de la Veneţia, Leul de Aur - obţinut anul trecut de filmul "Poor Things" -, rămâne una foarte deschisă.

Interpretarea actriţei Angelina Jolie, metamorfozată în Maria Callas într-un film biografic („Maria”) despre ultimele zile din viaţa celebrei cântăreţe de operă, a fost remarcată de criticii de specialitate, precum şi angajamentul manifestat de Nicole Kidman în "Babygirl", un film care divizează publicul prin încercarea sa de a submina un gen uzitat, thrillerul erotic.

Înainte de anunţarea palmaresului pe 7 septembrie, juriul prezidat de Isabelle Huppert trebuie încă să vizioneze primul film american şi realizat în limba engleză al regizorului spaniol Pedro Almodovar („The Room Next Door”), precum şi lungmetrajul „Queer”, o adaptare a romanului omonim scris de William Burroughs, o personalitate a generaţiei beat, cu actorul Daniel Craig distribuit într-un rol care este, a priori, un contre-emploi.

În cursă pentru marele premiu este și filmul „Joker: Folie a Deux”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga, continuarea lungmetrajului care a câştigat Leul de Aur în 2019. Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 28 august - 7 septembrie.

Editor : Iulia Bălăianu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu