Galerie Foto Cum a apărut la nuntă Prințesa Märtha Louise a Norvegiei. Imagini de la cea mai controversată căsătorie regală

Data actualizării: Data publicării:
poza buna
Soțul prințesei Märtha Louise a Norvegiei susține că a înviat din morți. Sursa foto: Profimedia Images

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei s-a căsătorit sâmbătă cu șamanul american autointitulat Durek Verrett. Nunta regală a devenit una dintre cele mai controversate, scrie BBC. Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii private la un hotel din Geiranger, din vestul Norvegiei, după două zile de festivități. Doar câțiva oameni au venit pentru a privi cuplul.

Potrivit sursei citate, părinții prințesei, regele Harald și regina Sonja, au participat la nuntă alături de alți membri ai familiei regale norvegiene. Nu au lipsit nici prinți și prințese din Suedia și Olanda. Cele trei fiice ale prințesei Märtha Louise din prima sa căsătorie, cu regretatul scriitor norvegian Ari Behn, au fost de asemenea prezente la ceremonie.

Soțul prințesei Märtha Louise a Norvegiei susține că a înviat din morți

Fiica cea mare al regelui Norvegiei, prințesa Martha Louise, s-a căsătorit sâmbătă cu partenerul ei Durek Verret, care susține că este șaman și că a înviat din morți. Nunta a avut loc pe fondul criticilor larg răspândite în țară la adresa acțiunilor cuplului și după ce un alt membru al familiei regale a fost acuzat de violență domestică.

Nunta regală a devenit una dintre cele mai controversate. Sursa foto: Profimedia Images
Nunta regală a devenit una dintre cele mai controversate. Sursa foto: Profimedia Images

Fără telefoane la cea mai controversată nuntă regală

Potrivit presei norvegiene, oaspeților li s-a cerut să nu folosească telefoane mobile sau camere foto în timpul ceremoniilor și să nu posteze nimic despre eveniment pe rețelele sociale.

Prințesa Martha Louise, 52 de ani, și Verrett, 49 de ani, și-au anunțat logodna în 2022. Cei doi şi-au dezvăluit relaţia în mai 2019, cu câteva zile înainte de a lansa un controversat turneu de conferinţe care a primit critici dure şi a dus la un anunţ ulterior că prinţesa nu-şi va mai folosi titlul în scopuri comerciale. Cuplul nu este foarte agreat în Norvegia, iar Verrett este catalogat în diverse medii drept "șarlatan", "escroc" și adept al teoriilor conspirației.

Editor : Iulia Bălăianu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri