Caz șocant în Arad. Un tânăr s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de marfă în gara Ghioroc

Data publicării:
Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din corp după ce s-a urcat pe un vagon de marfă și s-a electrocutat. Sursa Foto: Captură Video Digi24
Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din corp după ce s-a urcat pe un vagon de marfă și s-a electrocutat. Sursa Foto: Captură Video Digi24

Caz șocant într-o gară din Arad. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din corp după ce s-a urcat pe un vagon de marfă și s-a electrocutat. Gestul inconștient a fost surprins chiar de prietenii băiatului. 

Tânărul de 19 ani a urcat pe vagonul de marfă din gara Ghioroc, din județul Arad, sub privirile și încurajările prietenilor, care au filmat scena șocantă. A apucat să facă câțiva pași pe vagon, moment în care a fost electrocutat. 

Simina Roz - purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Arad:  „Pacientul a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul 2 și 3 si cu un hematom cranian posttraumatic. Medicii au intervenit de urgență, neurochirurgii au evacuat hematomul cranian, iar medicul de gardă de chirurgie plastică a toaletat și dezinfectat arsurile.”

Oana Brânzan - purtător de cuvânt CFR Infrastructura: „Este interzis! Deci linia de înaltă tensiune are 27 de mii de volți, în momentul când te-ai urcat și ajungi la o distanță de un metru, un metru și jumătate, pe linia de contact are loc acel ac electric, care este fatal. Corpul uman, practic, devine un fel de paratrăsnet. El este neutru din punct de vedere electric și astfel apare acest arc electric care duce la astfel de tragedii.”

Imaginile șocante cu tânărul au fost postate în mediul online chiar de prietenii lui

Tânărul are arsuri grave pe 70% din suprafața corpului și a fost transferat într-un spital de arși din Timișoara. La 112 au sunat chiar prietenii care au filmat întreaga scenă. Apoi au încărcat imaginile șocante pe rețelele de socializare, deși prietenul lor se zbătea între viață și moarte.

„Nu-i normal așa ceva, nu-i normal să filmeze și în loc să ajute sau să cheme pe cineva, să filmeze. Să-l oprească, da. Dar acum așa-i, cu TikTok, cu toate chestiile astea, așa se înâmplă. Toată lumea filmează și pun pe rețele să facă cele mai multe like-uri.”

„O chestie care nu-i normală. Deci nu-i normal așa ceva. Poate e o glumă, poate o... Nu, nu, nu, nu mi se pare normal. Este cu totul, poate, o nebunie, să zic așa.  Să nu-l încurajeze să facă un astfel de lucru. Deci, e o prostie!” 

Ramona Pantea - psiholog: „Putem vorbi despre tulburarea de personalitate anti-socială. El are o lipsă totală de interes față de propria sa siguranță, față de siguranța celorlalți. Este dorința de a ieși în evidență cu ceva, deoarece au un interior lipsit de dragoste, de afecțiune, ei înșiși nu își pot manifesta interesul față de sănătatea, dragostea, prietenia față de ceilalți.”

Nu este prima tragedie de acest tip din gara Ghioroc. Anul trecut, un tânăr din Germania și-a găsit sfârșitul în același loc, după ce a ales să se pozeze pe un vagon de marfă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Pro FM
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul blond: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum...
Film Now
Liz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă...
Adevarul
Cu câte salarii pot cumpăra românii o mașină rulată. Cum e în alte state europene
Newsweek
Cine va plăti o factură la energie de 900 lei, la bloc? În care luni va veni această întreținere?
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Vacile din India mănâncă pungi de plastic în loc de furaje și fân. Animalele, considerate sacre, sunt lăsate...
Film Now
Jennie Garth, Kelly din "Beverly Hills", despre durerile secrete din ultimii ani. Două operații...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...