Abonează-te la Newsletter Digi24 - un proiect desfășurat împreună cu Financial Times Strategies, în cadrul Google News Initiative

Data actualizării: Data publicării:
digi_google_initiative

Digi24 este prima companie media din România care participă la programul Digital Revenue Launchpad desfășurat în Europa Centrală și de Est de Financial Times Strategies, în cadrul Google News Initiative.

Digital Revenue Launchpad este un program lansat cu scopul de a ajuta companiile media să înțeleagă și să se adapteze ultimelor tendințe experimentate și implementate în domeniu de către cei mai mari publisheri la nivel mondial. 

Puteți contribui în mod direct la succesul experimentului nostru abonându-vă acum la Newsletter Digi24!

Programul  are parte de sprijinul FT Strategies, compania de consultanță media a publicației britanice Financial Times, care a implicat companiile media în identificarea celor mai bune posibilități de dezvoltare, prin realizarea unor serii de experimente supervizate de experți care să le susțină progresul.

Publisherilor implicați în Digital Revenue Launchpad li s-au pus dispoziție metodologii prin care să experimenteze noi idei, beneficiind de cunoștințele experților din industria media, care îi vor ajuta să înțeleagă potențialele dificultăți sau oportunități sau de cel al inteligenței artificiale.

Cel mai recent proiect pe care Digi 24 l-a lansat în cadrul acestui program este ”Newsletter Digi24” -  încă un pas necesar pentru a înțelege mai bine dorințele și așteptările cititorilor noștri.

Precizăm că, în acest moment, ”Newsletter Digi24.ro” se află în faza de testare, dar că, înscriindu-vă, alegeți să fiți partenerii noștri în dezvoltarea acestui proiect și contribuiți la viitoarea lui bună funcționare.

Abonați-vă la Newsletter Digi24! Nu ia mult timp, vă mulțumim!

_____________

Google News Initiative este un program Google lansat în 2018 pentru a extinde activitatea companiei IT cu jurnaliști, publisheri și experți media, totul pentru a asigura un viitor sustenabil pentru industria media la nivel mondial.

FT Strategies este compania de consultanță media a publicației britanice Financial Times, una dintre cel mai mari organizații media din lume.

Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afișări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

Digi24.ro face parte din Grupul DIGI, care deține televiziunea de știri Digi24 HD, televiziunile de sport Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul Film Now (pay-TV), canalele documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel și posturile de radio Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Le-a murit fiul, dar părinții vor să-l ”readucă înapoi” prin intermediul nepotului lor
Digi FM
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar...
Pro FM
Kelly Clarkson a cântat piesa din „Titanic”, iar fanii au reacționat imediat: „Această interpretare l-ar fi...
Film Now
Regizorul "Oppenheimer" pregătește un film pentru vara lui 2026. Christopher Nolan a pus ochii pe un actor...
Adevarul
Europa ruptă-n două. Țările care se pregătesc să-i țină piept lui Putin și cele care vor să facă afaceri cu el
Newsweek
Cum este blocată o creștere de pensie în Parlament? Care pensionari pierd sute de lei?
Digi FM
„Așa vrei să conduci și țara?” Mircea Geoană, viral pe TikTok, după ce a fost ironizat pentru aptitudinile de...
Digi World
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe...
UTV
Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un...