Cinci puncte de casare a maşinilor vechi în cadrul Programului Rabla apar în judeţul Timiş pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu. Probleme au fost la o societate situată la 20 de kilometri de Timişoara. Acolo, oamenii au aşteptat degeaba să „prindă" unul dintre cele 36 de tichete. Niciun angajat nu a explicat de ce sunt porţile închise: „Avem două ore mai bine de când stăm şi or zis că astăzi e închis. Şi se vede că aici îi închis. Nimeni nu vine la poartă", „Am rămas total siderat că ne-or închis aicea. Deci, ne-or lăsat afară. Ăilalţi măcar discutau cu noi. Acolo era o listă, deci era o coadă, o listă, să stea oamenii pe listă... Ne întoarcem, mai venim şi mâine", sună nemulțumirile oamenilor care voiau să beneficieze de Programul Rabla.
La un alt punct de preluare a autoturismelor vechi, oamenii au aşteptat încă de sâmbătă să obţină voucher-ul cu care să-şi poată cumpara o maşină nouă. Pentru unii, aşteptarea a dat roade: "Am fost câteva persoane care am dormit aicea, că să urmărim tabelul"
Sebastian Ciucă, angajat al unei firme de casare maşini, spune că „36 de tichete am avut. Lumea a stat la rând de sâmbătă seara, a fost aici lumea... Primul venit, primul servit. În ce ordine au stat oamenii la rând, aşa le-am dat".
Valoarea unui tichet în cadrul Programului Rabla este de 6.500 de lei. De notat că în judeţul Timiş există peste 136.000 de autoturisme cu o vechime mai mare de 10 ani.