Mâncare tradițională și petreceri cu spumă în piscină. Așa au fost răsfățați turiștii care au venit de Paște în Băile Felix. În a doua zi a sărbătorii pascale, distracția a continuat cu dansuri și muzică populară. La final, oaspeții s-au prins într-o horă.
Petrecerea din a doua zi de Paște a început cu o masă tradițională bogată.
"Pregătim un „Borcanul bunicii" cu mămăliguță. "Borcanul bunicii", format din carne de porc exclusiv, costițe de porc, cotlet, ceafă, cârnat. Ca o tochitură, mai specific Ardealului", explică Ionuț Buz, bucătar.
"Ne-am gândit să le propunem clienților noștri o masă tradițional-bihoreană. Şi, bineînțeles, și un program folcloric întreținut de ansamblul Bihorul, cu muzică populară, iar în cadrul aquaparcului le organizăm spuma-party, aqua zumba", a detaliat Dumitru Fechete, proprietarul unui hotel.
"- Am venit din București, ne simțim extraordinar. O locație foarte frumoasă.
- Cum e mâncarea?
- Carnea e foarte bună, da? Foarte, foarte bună", spune un turist.
"Aici ne simțim foarte bine. Tot timpul venim de Crăciun, de Paște și vara. Foarte frumos!"
După o masă bogată, turiștii au fost îndemnați să facă mișcare în piscină, instruiți de o antrenoare de fitness.
"Noi suntem din Vrancea și la noi ninge. Nu ne vine să credem că la noi ninge și acum noi, aici la Felix, ne bălăcim afară", se bucură un turist.
Dansurile și muzica populară au completat petrecerea, iar la final oaspeții au încins o horă.
Reporter: Bianca Firezar
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş