O tradiţie de aproape trei sute de ani. Asta duce mândru mai departe Roberto Vargas, membru al familiei fondatoare a circului. A crescut în arenă şi încă de mic a învăţat de la părinţii lui să facă jonglerii. Acum mâniueşte popicele cu ochii închişi şi, în plus, îi lasă pe toţi muţi de uimire cu numerele sale de iluzionism.
Colegul său de arenă, Arkan Hunady, sau Gladiatorul aşa cum îi spun colegii, este din Oradea şi de 19 ani este dresor de animale sălbatice. Spune că şi-a dorit asta de mic, chiar dacă părinţii lui îl vedeau doctor.
"Leul este un animal înţelegător, doar că este foarte leneş, deci el dacă nu are chef să muncească, nu are chef, pentru că este încăpăţânat", a spus Arkan Hunday, dresor de lei.
Gabriel Feraru a fugit de acasă de mic, atunci când cu circul şi de atunci familia lui este în arenă. Gabriel spune că a încercat la un moment dat să renunţ la viaţa de la circ, dar nu a reuşit.
Pentru toţi trei, tot ce contează sunt aplauzele publicului. Trăiesc şi muncesc pentru spectatorii lor.
Dincolo de arenă, artiştii sunt oameni obişnuiţi, chiar dacă pentru ei acasă înseamnă fiecare oraş în care îşi etalează priceperea şi talentul. Casele lor sunt rulotele, pe care au reuşit în timp să le modernizeze, astfel că una complet utilată te face să crezi că ai păşit într-un apartament de lux.