Marius Dunca, preşedintele ANPC: Pâine mucegăită, sosurile expirate din 24.05, sarmale congelate, ia uitaţi, mucegăite!
Acestea erau doar câteva din produsele care urmau să ajungă în farfuriile turiştilor veniţi să mănânce la o terasă din Eforie Sud.
Marius Dunca, preşedintele ANPC: Uitaţi-vă şi dumneavoastră: muşte, muşte, nici nu mai zic nimic.
"Am oprit să bem o bere şi am întrebat dacă au mâncare şi când am văzut cum arăta nu am mai mâncat", a spus un turist.
Inspectorii OCP au descoperit că administratorul terasei nu avea nici autorizaţie de funcţionare.
Administratorul terasei: Aveţi autorizaţie pentru funcţionare? Am, e la primărie trebuie să mă duc să o iau. Cu alimentele acelea ce s-a întâmplat? O neglijenţă.
Marius Dunca, preşedintele ANPC: Închidem unitatea, nu am cuvinte aş fi politicos să spun că este o bătaie de joc.
Alte două terase din aceeaşi staţiune au fost verificate însă au fost găsite doar mici nereguli, precum carne fără elemente de identificare.
Ana Maria, administrator terasă: M-am străduit să fac tot posibilul, să fac cât mai bine şi chiar îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Ascultaţi-mă puţin. vă las un coleg vă dăm nişte măsuri pentru remedierea deficienţelor să le respectaţi la sânge. Că în rest văd că lucrurile sunt în regulă.
Inspectorii OPC vor continua controalele pe litoral.
reporter: Annabelle Borş
operator: Cristian Caciauna