Mâncarea servită copiilor din tabăra de la Comorova avea germeni E-coli şi enterobacterieni.
Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică din Constaţa au ajuns la concluzia că personalul din bucătăria taberei nu respecta igiena persoanlă.
Germenii au fost găsiţi atât în preparatele de la masa de prânz, în ciorba de pui, în sandwichul cu muschi, în şnitelul de pui şi în cascaval, dar şi pe suprafeţele din bucătărie. Responsabilul din bucătărie al taberei a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 2000 lei.
Şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului a amendat tabăra cu 40.000 de lei. La începutul săptămânii, 29 de copii au ajuns la spital după ce au acuzat crampe abdominale, greţuri şi vărsături.
La începutul săptămânii, 29 de copii au ajuns la spital după ce au acuzat crampe abdominale, greţuri şi vărsături.